Skip to content
Newsfeed

Nike Members profiteren nu van 25% korting

23 oktober 2023 14:04
Nike Members profiteren nu van 25% korting

Bij Nike worden in de maand oktober Nike Members in het zonnetje gezet. Van 19 tot en met 24 oktober 2023 09:00 uur profiteer je als Nike Member van 20% korting op full-priced items met een waarde van €100 – €149. Bij besteding van €150 of meer, profiteer je van 25% korting. Lees hier meer over de Nike promotie en check de kortingscode.

Nike pakt groots uit deze maand. Met de eerste herfstdagen al achter ons, is dit het perfecte moment voor het scoren van je nieuwe herfstoutfit of sneaker. In de Nike sale vind je sneakers als de Air Jordan 1 High, Air Jordan 3, Dunk Low en velen meer. Elk nu met 20 of 25% korting te verkrijgen.

De korting geldt exclusief voor Nike Members. Als Nike Member, profiteer je van exclusieve voordelen. Je wordt als eerste op de hoogte gehouden van unieke kortingen, krijg je toegang tot diverse Nike work-out apps en kun je gratis je artikelen retourneren of ruilen. Mocht je nog geen Nike Member zijn, schrijf je dan snel in via Nike Membership.

Als Member profiteer je nu ook van kortingen op diverse full-priced artikelen. Met de kortingscode OCT23 profiteer je van kortingen bij besteding van €100 en meer. In deze sale vind je onder andere de Air Jordan 1 High Retro ‘Palomino’ en de klassieke Air Jordan 3 Retro ‘Wizards’.

De sale loopt tot 24 oktober 2023 09:00 uur. Vergeet niet de kortingscode OCT23 toe te voegen bij het afrekenen van je items en profiteer van deze unieke korting. Klik op de knop hieronder om de Nike sale te bekijken. Mocht je nog geen Nike Member zijn, klik dan op de knop rechts hiervan.