Skip to content
Upcoming

Nike members krijgen 20% extra korting op de Sale❗️

9 april 2021 09:00
Nike members krijgen 20% extra korting op de Sale❗️

Nike startte de maand met een heerlijke korting, maar Nike kennende blijft het daar natuurlijk niet bij. Nike members krijgen namelijk EXTRA 20% Off Sale! Dit betekent dat je de korting boven op de al afgeprijsde artikelen kunt gebruiken. Van 9 april tot en met 16 april 2021 is het je lucky week om de korting te claimen. Lees verder voor meer uitleg over de Nike Members korting!

Hoe claim ik de Nike members korting?

Je kan de korting heel makkelijk toepassen in drie stappen:

  1. Log in op je Nike Membership account op nike.nl
  2. Kies jouw favoriete producten
  3. Voer de code SPRING21 in bij de checkout

And you’re done! Bekijk de verdere voorwaarden op de website van Nike

Musthaves voor de Nike members korting

Om het kiezen wat makkelijker voor je te maken, hebben wij een paar musthaves artikelen op een rijtje gezet. Bekijk hier een speciale selectie, bestaande uit een For Mothers By Mothers, zomer fits en Kick met impact!

For Mothers By Mothers

Heb jij deze top-collectie voor moeders al gezien? Check de pieces uit de afbeelding of ga meteen door naar de collectie! Shop hier >>

Nike For Mothers By Mothers 2021 - Nike members korting

Summer ready

Deze kleding schreeuwt SUMMER! Check hier een sportswear broek uit de sale. De kleuren explosie in de korte broek zijn heerlijk zacht met een bordeaux touch. In combinatie met een oranje shirt en witte sneakers zoals op de foto heb je jouw eerste zomer fit al in the pocket. Klik op je favoriete pieces!

Nike sportswear male 2021 french pant colored tie-dye - Nike members korting

Hieronder zie je drie fits met frisse kleuren! Klik op je favoriete pieces of shop hier>> Member acces only!

Nike womens sportwear 2021 - Nike members korting

Nike Crater Impact

Nike Crater Impact 2021 - Nike members korting
By Nike

‘Nike Crater Impact maakt deel uit van onze duurzaamheidsreis om afval om te zetten in schoenen die een beetje lichter lopen. De schoen is gemaakt van ten minste 25% gerecycled materiaal en bevat unieke ontwerp keuzes die minder afval opleveren dan traditionele methoden, zoals een geborduurde Swoosh, efficiënte overlays en gestikte rondingen. Je zou nooit weten dat deze schoen van afval is gemaakt door er alleen maar naar te kijken.’

Nike

Nike Crater Impact 'Natural'

DB2477-100 · Prijs vanaf €57,-

Naar alle aanbieders

Nike WMNS Crater Impact 'Football Grey'

CW2386-002 · Prijs vanaf €48,-

Naar alle aanbieders

Nike Crater Impact 'Light Bone'

DB2477-010 · Prijs vanaf €73,-

Naar alle aanbieders

Wil jij op de hoogte blijven van deze heerlijke sales? Blijf dan onze nieuwspagina en Instagram checken! Daarnaast delen wij dagelijkse sneaker en streetwear gerelateerde informatie die jij niet wil missen! Als dat nog niet genoeg was hebben wij ook een sneaker releasekalender. Hiermee mis jij nooit meer een sneaker release.