Skip to content
Upcoming

Nike maakt zich klaar voor de Air Max Day 2019 met dit pack!

25 juni 2018 12:01
Nike maakt zich klaar voor de Air Max Day 2019 met dit pack!

Terwijl 2018 nog in volle gang is, zijn ze bij Nike al bezig met volgend jaar en dan met name voor Air Max Day 2019! Speciaal voor deze verjaardag van de Air Max heeft Nike een ”Have a Nike Day” pack ontworpen die de modellen Air Max 97, Air Max 95 en Air Max 1 zullen bevatten. De jaarlijkste Nike Air Max Day begon als een eendaags feest maar is uitgegroeid tot een maand durende viering genaamd Air Max Month. Tijdens de Air Max Day released Nike sneakers met de meest begeerde technologie: de Air Unit.

In het pack zitten de modellen Air Max 1, Air Max 95 en de Air Max 97. Alle modellen beschikken over een sporty pasel colorways. De AM 97 en 95 hebben een Paars/Aqua/Roze colorway. De AM1 beschikt over een lichtblauwe colorway en heeft op het bovenwerk een smiley. Op de sneakers zijn details te vinden, zoals de ”have a nice day” op de zijkant van de 97.

Inspiratie ”Have a Nike Day’

Sean Wotherspoon onthulde dat zijn Air Max 97/1 is geïnspireerd op vintage Nike-hoeden, -schoenen en -windbreakers uit de jaren ’80 en ’90. Het smiley gezicht op de inlegzolen van de schoen is afkomstig van een vintage “Have a Nike Day” -shirt. Over dat detail gesproken, zei Sean: “Als je je schoenen aandoet, is het eerste dat je wil zien een gezicht dat terug lacht, toch?” Het smiley gezicht komt ook terug bij dit pack!

De  ”Have a Nike Day” Air Max pack wordt ergens in de maand maart 2019 gereleased als onderdeel van de Air Max maand. Er is weinig informatie over de prijs van deze sneakers maar we gaan er vanuit dat de sneakers iets duurder en exclusiever zijn. Houd goed onze pagina in de gaten voor meer informatie!


Nike Air Max 97 ”Have a Nike Day’

 Air Max 1 ”Have a Nike Day”

 Air Max 95 ”Have a Nike Day”