Skip to content
Upcoming

Nike M2K Tekno krijgt een opvallende ‘Volt’ colorway

28 april 2019 09:32
Nike M2K Tekno krijgt een opvallende ‘Volt’ colorway

De zomer komt eraan. Tijdens dit seizoen krijgen veel mensen toch wat meer zelfvertrouwen en willen ze het liefst opvallen door gebruik van felle kleuren. Nike geeft zijn M2K Tekno nu een nieuwe colorway waarmee jij alle aandacht van jouw voorbijgangers kan trekken. Dit doe je natuurlijk met de Nike M2K Tekno ‘Volt’.

De details

De Nike M2K Tekno is een sneaker die perfect binnen de Dad Shoe trend past. Dit komt natuurlijk door de bulky sole. Waar de midsole van deze sneaker meestal wit of zwart gekleurd is, heeft de midsole bij deze nieuwe colorway een Volt kleur gekregen. Deze kleur vind je echter niet alleen maar op de midsole, maar echt op de gehele sneaker. De outsole, upper, veters, heel tab, Swooshes en zelfs de binnenkant van deze sneaker is in het Volt gedoopt. al met al een heerlijke colorway om te dragen tijdens de zomer.

Wanneer de Nike M2K Tekno ‘Volt’ zal releasen is helaas nog niet bekend. Vanwege het zomerse uiterlijk verwachten wij dat hij ergens begin zomer zal uitkomen. Houd onze releasekalender goed in de gaten voor het laatste nieuws!


Nike M2K Tekno 'Volt'

CI5749-777 · Prijs vanaf €190,-

Naar alle aanbieders
Images by: Nike