Skip to content
Newsfeed

Nike lijkt met twee nieuwe Jordan silhouetten te komen

25 september 2023 17:32
Nike lijkt met twee nieuwe Jordan silhouetten te komen

De eerste beelden van twee mogelijk nieuwe Jordan silhouetten zijn opgedoken. Het Jordan Spizike model verschijnt in een Low-top variant. Ook zien we een Air Jordan 2/3 hybride silhouet die de zool van de Air Jordan 3 gebruikt, in combinatie met het bovenwerk van de Air Jordan 2. Lees hier meer over Nike’s nieuwe designs.

In augustus 2023 werd bekend gemaakt dat het Jordan Brand de Spizike terug zou brengen. Dat het model daarnaast ook een Low-top variant zou krijgen, was echter nog niet bekend. Nu zien we de eerste beelden van de Jordan Spizike Low in drie verschillende colorways.

In vergelijking met de OG Jordan Spizike, heeft de Low variant een ietwat rustiger design. De sneaker gebruikt de materialen leer en mesh. Het model lijkt inspiratie te halen uit voorgaande Jordan silhouetten. Zo zien we elementen van de Air Jordan 5 en Air Jordan 3 terug op het design. De sneaker verschijnt in drie colorways; ‘Sail’, ‘Team Red’ en ‘Obsidian’.

Het tweede Jordan silhouet, de Air Jordan 2/3, was in april 2023 voor het eerst te zien aan de voeten van voormalig Nike designer Gentry Humphrey. De sneaker komt met een sole swap van de twee bestaande silhouetten. Het bovenwerk is afkomstig van de Air Jordan 2. De Air unit is afkomstig van de Air Jordan 3. Het hybride silhouet verschijnt in een ‘White/Varsity Red’ en een ‘White/Black’ colorway.

Bekijk de eerste beelden van de sneakers hieronder. Houd onze nieuwspagina in de gaten voor de laatste updates rondom de nieuwe Jordan silhouetten.

Air Jordan 2/3
Air Jordan Spizike Low
Air Jordan 2/3
Air Jordan 2/3
Air Jordan 2/3
Air Jordan Spizike Low
Air Jordan Spizike Low
Air Jordan Spizike Low
Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date