Skip to content
Upcoming

De opvallende voeten van LeBron James

20 september 2019 13:00
De opvallende voeten van LeBron James

De nieuwe Nike LeBron 17 heeft een release datum gekregen. Na al gezien aan LeBron zijn voeten zijn er ook meer foto’s opgedoken van de technische schoen in drie unieke colorways.

De technologie

De nieuwe sneaker zal vol zitten met verschillende technische snufjes. Het Knitposite materiaal van de upper is licht, duurzaam en zorgt voor een ondersteunende structuur. In de schoen worden Air Zoom en Max Air gecombineerd om zo een dempend systeem te creëren. In de voorvoet zitten Air Zoom eenheden voor het ondersteunen van snelheid. Ook zit de hiel vol met Max Air eenheden voor schok absorptie van de explosieve sprongen die bij basketbal komen kijken. Nog nooit eerder hebben er zoveel Max Air eenheden in een schoen gezeten. Al deze technieken zijn geperfectioneerd voor het verbeteren van de prestaties van LeBron James.

Nike LeBron 17 | Details

De sneaker heeft naast de technische hoogstandjes ook drie verschillende en opvallende designs. De tong van de Nike LeBron 17 is in elke colorway anders. De vooral zwarte “Lakers” colorway heeft een leeuw embleem op de tong met het nummer 23. De gebobbelde upper heeft richting de hiel steeds meer kleur. Een mix van geel en paars achtige tinten zijn te zien op de bobbels. De “Future Air” colorway heeft een wit gebobbelde upper met een kleurrijke tong. De tong heeft een fluoriserend look dat samen met de felle kleuren zorgt voor een opvallende uitstraling. Ook zit er een tag aan de hiel met daarop de tekst: “REMOVE BEFORE LAUNCH”. De grijsgetinte laatste colorway is degene met het minst opvallende design. De gebobbelde upper heeft een mix van witte en zwarte kleuren. Ondanks dat de structuur van de toe box verschild van de upper zijn de kleuren wel hetzelfde.

De LeBron 17 zal op 27 september releasen via de SNKRS app en verschillende Nike Basketbal retailers. Houd de sneaker release kalender in de gaten voor meer nieuws over nieuwe releases.


Nike LeBron 17
Nike LeBron 17
Nike LeBron 17
Images by Nike