Skip to content
Upcoming

De Nike Kyrie Low 1 komt in een nieuwe colorway!

20 juni 2018 14:38
De Nike Kyrie Low 1 komt in een nieuwe colorway!

Na de eerste blik van de Nike Kyrie 1 Low vorige week komt de sneaker nu in een nieuwe colorway! Kyrie Irving is een Amerikaans basketballer die speelt als point-guard. Samen met Nike heeft hij de Nike Kyrie 1 Low ontworpen. Kyrie Irving’s lijn van sneakers blijft een  van de meest populaire Nike basketbal collecties jaar in en jaar uit. Dit komt door zijn ongelooflijke styling kenmerken.

De sneaker zal in een Zwart/Silver colorway komen. Het bijzondere aan de sneaker is niet de colorway maar de fysieke kenmerken. Bijvoorbeeld de metalen Nike Swoosh die op de zijkant van de sneaker te vinden is. De sneaker beschikt over een aantal hobbels op de hiel die zeer vergelijkbaar zijn met de Nike LeBron 15. Iving’s ”KI” logo kan worden gevonden op de tong, en op de zijkant bij de middenvoet. Op de hiel is Iving’s nummer 11 te vinden. Een wit gespikkelde tussenzool en een blauw/groen/paars patroon op de buitenzool maken het ontwerp af.

De sneaker wordt op 15 juli gereleased. Houd goed onze pagina in de gaten voor eventuele updates! Klik hier om bij onze huidige Nike collectie te kijken.


Nike Kyrie 1 Low

Releasedatum: 15 juli, 2018
Prijs: €120,-
Colorway: Black/Metallic Silver
Stylecode: AO8979-003