Skip to content
Upcoming

Nike Kyrie 1 Low “Amarillo” releast in augustus!

19 juli 2018 10:06
Nike Kyrie 1 Low “Amarillo” releast in augustus!

Hoewel de NBA offseason in volle gang is, neemt de kenmerkende schoenenlijn van Kyrie Irving geen pauze. De nieuwe Kyrie 1 Low kwam in juli op de markt en is nu in augustus verkrijgbaar in de colorway “Amarillo”. Kyrie Irving is een Amerikaans basketballer die speelt als point-guard. Samen met Nike heeft hij de Nike Kyrie 1 Low ontworpen. Kyrie Irving’s lijn van sneakers blijft een  van de meest populaire Nike basketbal collecties jaar in en jaar uit. Dit komt door zijn ongelooflijke styling kenmerken.

De nieuwe colorway “Amarillo” van de Nike Kyrie 1 Low heeft een fel gele upper, met zwarte accenten die arriveren op de getextureerde strap die over de upper loopt, de middenzool, de swoosh en de Kyrie branding op de tong. Een verhoogd patroon op de hiel voegt een extra vleugje flair toe en de schoen wordt aangevuld met een zwarte tussenzool en witte buitenzool met een interessant zwart en geel patroon aan de onderkant.

Heb nog even geduld want deze nieuwe Nike Kyrie 1 Low zal verschijnen op 15 augustus. Check onze blogs voor meer laatste nieuws en meer sneakerreleases vind je in de releasekalender!


Nike Kyrie 1 Low

Releasedatum: 15 augustus 2018
Prijs: €110
Colorway: Amarillo/Black
Stylecode: AO8979-700
Storelist: Klik hier >>