Skip to content
Upcoming

Nike komt opnieuw met een te gekke colorway van de Air Max 95

26 juli 2020 13:50
Nike komt opnieuw met een te gekke colorway van de Air Max 95

Het Air Max 95 model van Nike heeft dit jaar al heel wat verschillende releases gehad, en daarnaast staan er nog wat voor ons klaar. En daar kan deze toffe colorway van de AM 95 aan toegevoegd worden. De Nike Air Max 95 ‘Black/Aurora Green’ heeft helaas nog geen vaste releasedatum. Wij kunnen in ieder geval niet wachten tot dat dit paartje gereleased zal worden.

De Air Max 95 gaat al heel wat jaren mee. Dit was de eerste sneaker die een Air Unit in zowel de voorkant van de zool als de achterkant van de zool beschikte. Ondertussen hebben wij deze sneaker al in heel wat colorways voorbij zien komen, en is het tot op de dag van vandaag een erg geliefd model.

Nike Air Max 95 ‘Black/Aurora Green’ | DA7735-001

Het bovenwerk van de Air Max 95 herkennen we aan de verschillende overlays die te zien zijn. Terwijl de overlays vaak in verschillende kleuren te zien zijn, is het bovenwerk nu in een kleurenpatroon te zien. De donkergrijze kleur wordt afgemaakt door de lichtgrijze kleur die terug komt. Verder zijn de zool, veters en de heeltab zwart gebleven. Deze wordt overigens wel afgewerkt met de ‘Aurora Green’ tint. Naast de branding op de heel is deze kleur ook te zien op de branding op de tong en de insole. En daarbij is Air unit ook afgewerkt met deze te gekke kleur.

Jammer genoeg kunnen wij je nog niet vertellen wanneer deze toffe colorway van de Air Max 95 precies gereleased zal worden. Wel weten wij dat je de sneaker in ieder geval via Nike zal kunnen bemachtigen. De prijs zal rond de €170,- liggen. Gelukkig kan je dit paartje hieronder bewonderen. Ben jij benieuwd naar de nieuwste releases? Neem dan een kijkje in de releasekalender en volg ons op sociale media, zo hoef je nooit iets te missen.

Nike Air Max 95 DNA 1 'Black/Aurora Green'

DA7735-001 · Prijs vanaf €121,-

Naar alle aanbieders
Images by: Nike