Skip to content
Upcoming

Nike komt nu met de Air Max 95 in Team Red

11 september 2018 17:14
Nike komt nu met de Air Max 95 in Team Red

Een paar klassieke Nike modellen zoals de Air Max 97 en de Air Max 1 blijven maar komen in nieuwe colorways. Na de ‘Safari’ colorway op de Air Max 97, komt Nike nu met een Air Max 95 in Team Red.

De Nike Air Max 95 is altijd al een perfect herfstsilhouet geweest, omdat de stevige tussenzool en de opvallende details goed passen bij het ruige en koude weer. Bij deze nieuwe colorway is dat dan ook goed te zien. De schoen gebruikt een rijk rood, dat bijna kastanjebruin is, aan de bovenkant. Waarbij zacht leer de bovenste twee zijpanelen (banen) bedekt terwijl getrommeld leer de onderste twee siert. Dit zorgt voor een interessante verzameling aan materialen. Crimson rode details op de Swoosh, de tong patch en op de zijkant van de hiel zorgen voor contrast. Een witte tussenzool met rode Air Max-unit maken de look compleet. Er is helaas nog geen exacte realesedatum voor dit toffe paar. Wel worden ze komend seizoen verwacht bij Nike!

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Air Max 95 Team Red

Releasedatum: TBA
Verwachte prijs: €170,-
Colorway: Purple Basalt/Anthracite-Summit White
Stylecode: 307960-605