Skip to content
Upcoming

Nike komt met een nieuwe hardloopsensatie: Nike Epic React

23 januari 2018 14:40
Nike komt met een nieuwe hardloopsensatie: Nike Epic React

Nike komt met een totaal nieuwe en innoverende hardloop schoen genaamd de Nike Epic React. De chemici van Nike hebben drie jaar gewerkt aan het testen van nieuwe materialen en designmethodes. Na 400 combinaties zijn ze bij Nike React uitgekomen. Deze zoektocht naar zachter, veerkrachtiger, lichter en duurzamer foam leidde tot een doorbraak in demping.

ZACHTER EN MEER ENERGIETERUGGAVE
Vond je de Nike LunarEpic Low Flyknit 2 zacht? De Nike Epic React is nog zachter, 11% zachter om precies te zijn. En de Nike Epic React is niet alleen veel zachter dan de LunarEpic Low Flyknit 2, maar ook 10% veerkrachtiger.

LICHTER
De Nike Epic React is 5% lichter dan de LunarEpic Low Flyknit 2. Daarmee is hij een van de lichtste schoenen met ongelooflijke demping die te koop is.

DUURZAMER
Nike gaf de testers de React schoenen waarmee minstens 800 kilometer was gelopen en lieten ze een stuk hardlopen. Daarna vroegen ze hoeveel kilometer de schoenen volgen hen
al waren gedragen. Het hoogste antwoord was 100. Het laagste was “de schoenen zijn gloednieuw”. En het gemiddelde was rond de 25 kilometer. Als dat niet duurzaam is.

Benieuwd wanneer jij op deze hypermoderne schoenen kan hardlopen? 22 februari is de release van de Nike Epic React.


Nike Epic React

Releasedatum: 22 februari 2018
Prijs: €160,-
Color: White/Navy
Stylecode: TBA