Skip to content
Brand

Nike komt met hoge kortingen in de End Of Season Sale

23 december 2022 09:00
Nike komt met hoge kortingen in de End Of Season Sale

De Nike End Of Season Sale is weer van start gegaan. Van 21 december 2022 tot en met 10 januari 2023 profiteer je van hoge kortingen. De sale komt met kleding items, sneakers, accessoires en alles wat jij voor de winter nodig hebt. Met kortingen die oplopen tot wel 50% vind je gegarandeerd jouw volgende item. Bekijk hier een aantal opvallende picks.

Nike Air Force 1 PLT.AF.ORM

Nike Air Force 1 PLT.AF.ORM
Nike Air Force 1 PLT.AF.ORM
Nike Air Force 1 PLT.AF.ORM

Een opvallende pick uit de Nike End of Season Sale, is de Air Force 1 PLT.AF.ORM. Deze sneaker haalt zijn inspiratie uit de classic Air Force 1 en voegt unieke details aan het bovenwerk toe. Zo is de Swoosh op de mudguard geplaatst en zijn de overlays opengebroken. De gespleten middenzool geeft de sneaker een unieke twist.

Sportswear Tech Fleece

Nike Sportswear Tech Fleece
Nike Sportswear Tech Fleece

De Nike Sportswear Tech Fleece is een fan favourite bij velen. De lightweight materialen in combinatie met het sportieve silhouet, maakt het Tech Fleece vest het ideale item voor work-outs. Het item heeft een donkerbruine colorway en komt met zwarte details. Op de voorzijde is het Nike logo geplaatst.

Nike Air Max 95

Nike Air Max 95
Nike Air Max 95

De Nike Air Max 95 heeft een iconisch silhouet. De sneaker komt met meerdere Air units, die het paartje voorzien van demping en comfort. Het bovenwerk combineert verschillende materialen, waaronder suède, leer en jute. Groene details op het veterpand geven de sneaker een unieke twist.

Nike SB Kearny Cargo

Nike SB Kearny Cargo
Nike SB Kearny Cargo

De Nike SB Kearny cargobroek heeft een opvallende look. De broek heeft een all-over camouflageprint en combineert de kleuren beige en donkerbruin. Op de heupen zijn zakken geplaatst. Het item is gemaakt met ribstop, wat de broek geschikt maakt voor alle weersomstandigheden.

Men’s Sports Utility Jacket

Men's Sports Utility Jacket Nike
Men's Sports Utility Jacket Nike

Het Sports Utility Jacket voor mannen heeft een zachte feel. Het item kleurt beige en is gemaakt van fleece. Op de voorzijde zijn zwarte knopen gezet waarmee het jack te sluiten is. Op de heup is het Nike embleem geplaatst. De polokraag geeft het jack een chique twist.

Nike Air Huarache

Nike Air Huarache
Nike Air Huarache

De Nike Air Huarache heeft een uniek silhouet. De sneaker heeft een neopreem bovenwerk, wat het model een soepele pasvorm geeft. Over het bovenwerk zijn leren overlays geplaatst, deze kleuren lichtgrijs. Paarse details op de tong en gouden details op de hiel geven de sneaker een opvallende colorway.

Paris Saint-Germain Bomber Jacket

Paris Saint-Germain bomber jack
Paris Saint-Germain Bomber jack

Het bomber jacket van Paris Saint-Germain komt in de kleuren van het team. Het jack kleurt navyblauw en heeft de Swoosh op de borst geplaatst. Ook verschijnt het PSG logo op de borst. De polokraag geeft het jack een chique look. Op het item zijn twee zakken geplaatst.

Women’s Medium-Support Padded Sports Bra

Women's Medium-Support Padded Sports Bra
Women's Medium-Support Padded Sports Bra

De Women’s Medium-Support Padded Sports Bra van Nike is geschikt voor alle soorten work-outs. De top kleurt zwart en geeft medium support. Op de rug zijn straps geplaatst. De Dri-FIT Technology houdt je droog tijdens de work-out.

Nike SB Zoom Blazer Mid PRM

Nike SB Zoom Blazer Mid PRM
Nike SB Zoom Blazer Mid PRM

Ook de Nike SB Zoom Blazer Mid PRM is afgeprijsd in de Nike End of Season Sale. De sneaker kleurt lichtgeel en heeft een zomerse look. Het bovenwerk is van canvas en heeft suède elementen. De Swoosh op het middenpaneel bestaat uit cut-outs. Op de hiel is het Nike logo gezet.

Nike Air Mid-Rise Fleece Joggers

Nike Air Women's Mid-Rise Fleece Joggers
Nike Air Women's Mid-Rise Fleece Joggers

De Nike Air Mid-Rise Fleece Joggers is er eentje voor de dames en heeft een chique uitstraling. Het item kleurt groen en heeft dynamische lijnen over het design. De elastische banden bij de enkels houden de broek op zijn plaats. De trekkoorden zorgen ervoor dat de taille versteld kan worden.

Dit zijn een aantal opvallende picks uit de Nike End of Season Sale. De sale loopt tot 9 januari 2023 en kortingen lopen op tot wel 50%. Mocht je liever zelf door de sale willen scrollen, klik dan op de button hieronder. Voor de sale is geen kortingscode nodig.