Skip to content
Upcoming

Nike komt met gloednieuwe ‘Fear Of God’ sneakers

4 maart 2019 14:10
Nike komt met gloednieuwe ‘Fear Of God’ sneakers

Jerry Lorenzo komt met een aantal nieuwe Nike Air Fear of God modellen. Dit is een samenwerking met Nike. Deze sneakers zijn helemaal in trek en krijgen steeds weer nieuwe colorways. Van een aantal sneakers is de releasedatum al bekend.

De Nike Air Fear Of God is een samenwerking tussen Nike en Jerry Lorenzo, oprichter van het herenmodemerk Fear Of God. De schoenen hebben een hoge “sneakerboot” constructie met vetersluiting die rond de enkel loopt. Niet alleen hierdoor zijn de sneakers zo opvallend. Dit komt ook voornamelijk door de verschillende colorways. Zo heb je een model in het fel oranje en groen. Het ‘Orange Pulse’ en ‘Frosted Spruce’ model. Jerry heeft ook gedacht aan de mensen die iets minder willen opvallen. Dit doe je met de Nike Air Fear Of God 180 ‘Light Bone’. Deze sneaker heeft een neutrale witte basis.

Nike Air Fear Of God 1 ‘Orange Pulse’ en ‘Frosted Spruce’

Fear Of God komt met verschillende varianten. Zo heb je de Nike Air Fear Of God 1 ‘Orange Pulse’ en de ‘Frosted Spruce’. Dit zijn modellen met een complete one colorway. De gehele sneaker is oranje of groen en valt enorm op. Hoewel Fear Of God tot nu toe alleen zwart, wit en tan-paletten gebruikte, wijken de nieuwe colorways volledig af van de welbekende modellen. De oranje of groene tinten zijn te zien op alle delen van de sneaker. Het enige deel van de schoen dat afwijkt van de kleuren is de air-unit. Deze heeft een ijzig blauwe toon met aan de onderkant het Nike logo. Deze sneakers zullen in de zomer van 2019 gereleased worden.


Nike Air Fear Of God 1 'Orange Pulse'

AR4237-800 · Prijs vanaf €428,-

Naar alle aanbieders
AR4237-800
Images by Nike
Nike Air Fear Of God 1
Images by py_rates

Nike Air Fear Of God 180 ‘Light Bone’

Daarnaast is er ook nog het basic model. De Nike Air Fear Of God 180 ‘Light Bone’. Dit model is een iets andere variant dan de andere. Deze sneaker is iets lager en heeft geen sok-element. De basis van de sneaker heeft een licht grijze kleur. Hierop zie je twee banden die zich om de hiel binden. Hiermee kan de sneaker strakker of losser gemaakt worden. De releasedatum van deze sneaker is helaas nog niet bekend.

Nike Air Fear Of God 180 Raid 'Light Bone'

AT8087-001 · Prijs vanaf €100,-

Naar alle aanbieders
AT8087-001
Images by Nike

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.