Skip to content
Upcoming

Nike komt met een nieuwe NSW-Tee collectie voor de zomer

14 april 2020 20:11
Nike komt met een nieuwe NSW-Tee collectie voor de zomer

De eerste zonnige dagen hebben we achter de rug en dat is ook Nike niet ontgaan. Zij hebben super leuk nieuws voor ons. Er komt een nieuwe t-shirt collectie aan om je op alle fronten in de zomer koel te houden. Daarbij zijn de grafische t-shirts unisex. De collectie is een combinatie van tie-dye, psychedelische graphics, en veel zomerse kleurtjes. De NSW-Tee collectie biedt een frisse kijk op een klassiek zomers nietje.

Nike NSW-Tee collectie

Deze t-shirt lijn zal bestaan uit vijf verschillende t-shirts. Elk t-shirt bevat een toffe graphic en zomerse kleuren. Twee t-shirts van de collectie bevatten een tie-dye effect. Een van de twee is donkergrijs met lichtoranje van kleur, met daarop het Nike-logo in het lichtgeel. Dit lichtgele Nike-logo heeft ook een speciaal spetter effect gekregen. Het tweede tie-dye t-shirt beschikt over de kleuren wit en lichtgroen, met daarop het Nike-logo in het felroze.

De drie andere t-shirts zijn meer basic, maar beschikken over een leuke graphic waarin bij elk de Swoosh op een andere manier zit verwerkt. Het eerste t-shirt is wit van kleur met daarop een roze met blauwe graphic. Deze graphic is een grote Swoosh met aan het begin een schoen en aan het einde het Nike logo. Bij het tweede shirt zit de rode graphic op de achterkant en is de kleur van het t-shirt zwart. De graphic heeft een stripverhaal effect gekregen. Daarin komt de slogan ‘Just do it’ duidelijk naar voren, met in het midden het Nike-logo. Daaromheen bevinden zich grote uitroeptekens, denkwolkjes en een schoenendoos waar de Swoosh uitkomt. Op het vijfde en tevens laatste t-shirt, staat een roze balk met daarin de tekst ‘The Swoosh is out here’ met daarnaast een aliën in het geel. Het t-shirt zelf is lichtgroen van kleur.

De NWS-Tee collectie zal in de loop van het voorjaar releasen op Nike.com. Tot die tijd kun je hieronder genieten van de foto’s. Houd onze releasekalender in de gaten om op de hoogte te blijven van de laatste releases en volg ons op sociale media voor het laatste sneakernieuws!

Images by Nike