Skip to content
Newsfeed

Nike komt met de Dunk Low Retro ‘UCLA’

4 augustus 2022 18:18
Nike komt met de Dunk Low Retro ‘UCLA’

In de afgelopen jaren is Dunk uitgegroeid tot een van Nike’s meest populaire silhouetten. Het model wordt regelmatig bekleed in de kleuren van een Amerikaanse universiteit, zoals de eerder gedropte Dunk Low ‘Syracuse’ en Dunk High ‘Kentucky Blue’. Nu dropt Nike ook de Dunk Low ‘UCLA’, die qua kleuren is geïnspireerd op de Universiteit van Californië – Los Angeles.

De Nike Dunk Low ‘UCLA’ combineert de schoolkleuren blauw en geel. Het blauw is geïnspireerd op de heldere Californische lucht en de aangelegen zee. De gele kleur komt van de felle zon en de California Poppy bloem.

Het bovenwerk heeft een leren basis die ‘University Gold’ kleurt. Dit is verder bekleed in ‘Blue Jay’ overlays van leer. Ook de tong is goudgeel en is voorzien van blauwe detaillering. Onder de upper zit een witte midsole, wat een luchtig break veroorzaakt van de goud-blauwe kleurencombinatie. Ten slotte, wordt het paar weer afgerond met een matchende blauwe outsole.

De Nike Dunk Low ‘UCLA’ zal releasen op 9 augustus 2022 bij verschillende retailers en via raffles. Klik op de knop om te checken waar de sneaker allemaal te verkrijgen is.

Download ook de Sneakerjagers app. Hier vind je altijd het laatste sneaker nieuws, een release kalender, leuke giveaways en sneaker release informatie allemaal in één plek!

DUNK UCLA