Skip to content
Newsfeed

Nike presenteert de Dunk Low ‘Plaid’

30 november 2022 20:32
Nike presenteert de Dunk Low ‘Plaid’

De Nike Dunk Low krijgt een winterachtige make-over en komt in een ‘Plaid’ colorway. De sneaker komt gekleed in een geruit motief die het paartje een winterse twist geeft. Het is nog niet bekend wanneer de Nike Dunk Low ‘Plaid’ zal droppen. Wel kunnen we de sneaker eind 2022 verwachten.

De Nike Dunk Low komt met een unieke colorway. De Dunk Low maakte zijn debuut in 1985 en heeft sinds zijn release een hoop unieke colorways mogen ontvangen. Zo werd recent het ‘Lottery’ pack gereleased, wat bestond uit de ‘Grey Fog’ en ‘Malachite Green’ colorways. Nu toont Nike de officiële beelden van de ‘Plaid’ colorway.

De Nike Dunk Low ‘Plaid’ heeft een witte, leren upper. Op de mudguard en overlays bij die hiel verschijnt het ‘Plaid’ motief. Dit motief combineert de kleuren rood, groen en zwart. Het veterpand heeft een grijs, geruit motief gekregen. De Swoosh op het middenpaneel kleurt zwart en is van leer.

Op de hiel is het Nike logo in het rood gestitched. Ook verschijnt het Nike logo op de tong. Het label kleurt zwart en het Nike logo kleurt rood. De buitenzool heeft een off-white kleur. De perforatiegaatjes op de neus laten de sneaker ademen.

De Nike Dunk Low ‘Plaid’ heeft nog officiële releasedatum. Wel kunnen we de colorway in 2022 verwachten. Houd onze releasekalender in de gaten en blijf up-to-date over de laatste nieuwtjes. Vergeet ook niet de vernieuwde Sneakerjagers app te downloaden en mis geen enkele release.

Nike Dunk Low 'Plaid'
Nike Dunk Low 'Plaid'
Nike Dunk Low 'Plaid'
Nike Dunk Low 'Plaid'
Nike Dunk Low 'Plaid'
Nike Dunk Low 'Plaid'
Nike Dunk Low 'Plaid'