Skip to content
Newsfeed

Nike komt met de Air Max 97 ‘M. Frank Rudy’

29 augustus 2022 12:21
Nike komt met de Air Max 97 ‘M. Frank Rudy’

Het Nike Air Max 97 model krijgt er een nieuwe colorway bij. De ‘M. Frank Rudy’ brengt ode aan Marion Frank Rudy, engineer bij NASA en uitvinder van het Air cushioning systeem. De sneaker heeft nog geen officiële releasedatum. Wel kunnen we de Air Max 97 ‘M. Frank Rudy’ in de komende weken van 2022 verwachten.

De Air Max 97 viert in 2022 zijn 25th anniversary. De sneaker staat bekend om de Air Unit die van neus tot hiel loopt. Nu komt Nike met een nieuwe colorway die ode brengt aan M.Frank Rudy. Marion Frank Rudy was in de jaren ’80 een engineer bij NASA en introduceerde Nike het welbekende Air cushioning systeem.

De Nike Air Max 97 ‘M. Frank Rudy’ heeft een opvallende colorway. De sneaker combineert de kleuren oranje, donkerblauw en mintgroen. Over het gehele design zijn dynamische overlays geplaatst. De upper kleurt mintgroen en is van mesh. Ook de mudguard deelt deze kleur en is in het suède gezet.

Op de middenzool is ‘Est. 1997’ gedrukt. Dit hint naar het jaar waarin de Air Max 97 geïntroduceerd werd. Aan het veterpand is een Nike luchtmeter tag gehangen, wat een twist geeft aan het thema van de sneaker. De Swoosh is op het middenpaneel gezet en kleurt hier zwart.

De Nike Air Max 97 ‘M. Frank Rudy’ heeft nog geen officiële releasedatum. Wel kunnen we de sneaker in de komende weken van 2022 bij Nike verwachten. Bekijk hieronder de officiële beelden van de sneaker en houd onze releasekalender in de gaten om up-to-date te blijven over deze release.

Nike Air Max 97 'M. Frank Rudy'
Nike Air Max 97 'M. Frank Rudy'
Nike Air Max 97 'M. Frank Rudy'
Nike Air Max 97 'M. Frank Rudy'