Skip to content
Newsfeed

Nike komt met 25% korting in de Bundle Promo

23 maart 2023 14:45
Nike komt met 25% korting in de Bundle Promo

Bij Nike profiteer je momenteel van oplopende kortingen in de Bundle Sale. Van 23 maart tot 4 april 2023 heeft Nike een aanbieding voor je die je niet mag missen. Bij aankoop van twee of meer geselecteerde full-price artikelen, profiteer je van 25% korting op je aankoop.

De sale is geldig voor alle Nike Members. Voeg de kortingscode MOVE23 toe bij het afrekenen van je aankoop om gebruik te maken van de korting. Mocht je nog geen Nike Member zijn, kun je je binnen een paar minuten aanmelden voor een gratis membership en je naast deze actie verzekeren van andere exclusieve voordelen bij Nike.

In de Nike sale kun je kiezen uit een grote selectie aan kleding, sneakers en accessoires. Het is zeker de moeite waard om snel te zijn en de beste items te bemachtigen voordat ze niet meer op voorraad zijn. Stel een nieuwe outfit samen, maak je klaar voor de lente of krijg twee nieuwe paar sneakers met 25% korting.

Let op: de sale bij Nike loopt tot 4 april 2023 en met de code MOVE23 bespaar je 25% op de aankoop van twee of meer artikelen. Klik op de knop hieronder om direct naar de kortingsactie te gaan.

Als je nog meer aanbiedingen rond sneakers en streetwear wilt zien, kun je in ons sneaker nieuws nog veel meer sales, promoties en andere spannend nieuws vinden.

Nike Sale