Skip to content
Staff Picks

Nike komt met 25% korting in Bundle Deals

2 november 2022 20:34
Nike komt met 25% korting in Bundle Deals

Tijdens de Nike Bundle Deals profiteren Nike Members van 25% korting op geselecteerde items. Met de kortingscode NIKE25 ontvang je 25% korting wanneer je twee items aan je winkelwagentje toevoegt. De actie loopt tot 14 november 2022, 09:00 uur. Bekijk hier onze favoriete picks uit de Nike Bundle Deals.

Let op: de kortingen bij de getoonde items worden berekend bij het afrekenen van minimaal twee items.

Nike Air Max Terrascape 90

Nike Air Max 90 Terrascape
Nike Air Max Terrascape 90

Onze eerste pick uit de Nike Bundle Deals, is de Nike Air Max Terrascape 90. De sneaker haalt zijn inspiratie uit de classic Air Max 90 en voegt verschillende elementen toe aan het silhouet. De items uit de Nike Terrascape lijn zijn met oog op duurzaamheid ontworpen. Zo ook deze sneaker, die uit gerecyclede materialen bestaat.

Jordan Women’s Cropped Sweatshirt

https://static.sneakerjagers.com/news/nl/2022/11/91ed3ff5-46eb-4eaa-845c-859d673f9202-819x1024.webp
Women's Cropped Sweatshirt

De Jordan cropped sweater voor dames heeft een sportieve uitstraling. Het item kleurt zwart en is voorzien van een capuchon. Op de voorzijde is het Jumpman logo geplaatst. Deze kleurt hier grijs. Het item heeft een cropped fit. Met de trekkoorden is de capuchon te verstellen.

Sportswear Tech Fleece

Nike Tech Fleece
Nike Sportswear Tech Fleece

De Nike Sportswear Tech Fleece is een all-time favorite. De trui is gemaakt van stevig materiaal. Op de mouw is een zak geplaatst, deze is is voorzien van rits. Op de borst verschijn het Nike logo. Deze is hier in het zwart geplaatst.

Nike Air Max 90

Nike Air Max 90
Nike Air Max 90

De Nike Air Max is sinds zijn release in, je raad het al, 1990 uitgegroeid tot een echte classic. Deze variant is er eentje voor de dames en kleurt all-white. De sneaker combineert de materialen mesh en leer. Op het middenpaneel is de Swoosh geplaatst. Ook verschijnt het Nike Air logo op de hiel.

Sportswear Phoenix Fleece

Nike Sportswear Phoenix Fleece
Nike Sportswear Phoenix Fleece

De Nike Nike Sportswear Phoenix Fleece heeft een retro uitstraling. De joggingbroek kleurt bordeauxrood en heeft off-white details. Op de heup is het Nike logo geplaatst. De broek is met de trekkoorden bij de heup te verstellen.

Air Huarache ‘Resin’

Nike Air Huarache Resin
Nike Air Huarache Resin

De Nike Air Huarache ‘Resin’ heeft een klassieke colorway. De sneaker combineert de kleuren wit, groen, geel en blauw. Op de hiel is de bekende hiel strap geplaatst. Op de tong verschijnt het Air Huarache logo. De kraag heeft een socklike feeling, wat de Air Huarache een comfortabele sneaker maakt.

Nike Sportswear Windrunner

Nike Windrunner
Nike Sportswear Windrunner

De Nike Sportswear Windrunner is er eentje voor de heren. Het item kleurt zwart en is geschikt voor alle weersomstandigheden. Het jack is gemaakt van waterbestendige materialen en is voorzien van een capuchon die verstelbaar is met de trekkoorden. Op de voorzijde is het Nike logo geplaatst.

Alate Trace Sports Bra

Nike Alate Trace Sports Bra
Nike Alate Trace Sports Bra

Ook de Alate Trace Sports Bra is tijdens de Nike Bundles Deals met 25% korting af te rekenen. Het item kleurt zwart en biedt medium support tijdens jouw volgende work-out. Op de achterzijde is de Swoosh geplaatst. De top heeft verstelbare bandjes.

Blazer Low Platform

Nike Blazer Low Platform
Nike Blazer Low Platform

De Nike Blazer Low Platform is er eentje voor de dames. De sneaker heeft een lage fit en komt met een platform middenzool. Op het middenpaneel is de Swoosh geplaatst, deze kleurt hier roze. Op de hiel is het Nike logo in het donkerroze gedrukt. Het bovenwerk is van leer en over het gehele silhouet zijn suède elementen geplaatst.

Heritage Camo Cross-body Bag

     Nike Heritage Camo Cross-body Bag
Nike Heritage Camo Cross-body Bag

We sluiten onze top picks uit de Nike Bundle Deals af met deze Heritage Camo Cross-body Bag. Het item heeft een camo-print die verschillende kleuren bruin combineert. Op de voorzijde is het Nike logo in het zwart geplaatst. De tas is verstelbaar met de schouderstrap. Met de kortingscode NIKE25 profiteer je van 25% korting.

Dit zijn onze favoriete picks uit de Nike Bundle Deals. De kortingscode NIKE25 is tot 14 november 2022, 09:00 uur geldig en is uitsluitend door Nike Members te gebruiken. Mocht je nog geen member zijn, klik dan op de button hieronder.

Let op: de korting is alleen geldig bij aankoop van twee of meerdere items uit de Nike Bundle Deals.