Skip to content
Upcoming

UPDATE: Nike komt binnenkort met de By You ‘Safari’ opties

24 oktober 2020 13:31
UPDATE: Nike komt binnenkort met de By You ‘Safari’ opties

UPDATE (25/10): Aankomende maandag (26/10) zullen de nieuwe ‘Safari’ opties van de Nike By You verkrijgbaar zijn. De vraag naar deze opties zal ongekend zijn gezien het feit dat je er menig populaire AM1 en Dunks na kan maken. In de US waren de opties binnen 3 minuten uitverkocht, dus zorg ervoor dat je jouw design voor maandag klaar hebt staan!

(17/10) Afgelopen maandag (12/10) konden we ons geluk niet op met de nieuwe Nike By You Pendleton opties op de Air Force 1 en de Air Max 97. Maar zojuist bereikt ons het nieuws dat Nike binnenkort met de By You Safari opties komt voor de Air Force 1.

De Safari prints zijn ongekend populair, denk bijvoorbeeld aan de Nike Air Max 1 Safari, Nike SB Dunk Low Safari of de Nike Dunk SB Low Loon. De nieuwe By You Safari opties worden zeker een directe ‘Sold Out’ zodra ze online komen. Zeker als je ziet welke opties je er mee kan maken. Zo kan je de onderstaande sneakers bijna in z’n geheel namaken met de beschikbare opties.


Zorg er dus maar voor dat, als ze op ‘coming soon’ staan, je jouw ontwerp alvast klaar zet zodat je ze direct kan kopen. Dan hoeft je alleen nog maar je maat in te vullen ten tijden van de release (voorkomt een hoop stress). De opties zijn vanaf aanstaande maandag (19/10) al beschikbaar via NIKE US. Wanneer ze voor EU beschikbaar komen in nog niet bekend. De Pendleton opties waren hier een week later dan in de US, dus wie weet. Stay tuned…