Skip to content
Upcoming

De Nike Kobe 6 Protro ‘Grinch’ brengt de kerst naar jou toe

24 december 2020 17:35
De Nike Kobe 6 Protro ‘Grinch’ brengt de kerst naar jou toe

Het is bijna kerst en Nike geeft ons op zaterdag 26 december een mooi kerst cadeau. Want op deze datum released Nike namelijk de Nike Kobe 6 Protro ‘Grinch’. Deze basketbal schoen staat helemaal in het teken van Dr. Seuss, beter bekend als The Crinch.

De Nike Kobe 6 kwam voor het eerst uit in 2011. Voor veel mensen is de Kobe 6 nog steeds de beste release uit de gehele Kobe serie. De sneaker bracht een vernieuwde technologie, waardoor de performance een enorme boost kreeg en wat de sneaker ook nog eens zeer comfortabel maakte. De sneaker beschikt over verschillende patronen, zoals; slangenhuid, haaien en luipaard details. Deze dieren zijn allemaal afgeleid van Kobe’s bijnaam, de ‘Black Mamba’, wat natuurlijk ook een roofdier is.

Nike Kobe 6 Protro ‘Grinch’ | CW2190-300

Aangezien de sneaker is geïnspireerd op The Grinch heeft de sneaker een ‘Green Apple’ en ‘Volt-Crimson-Black’ colorway. De sneaker beschikt ook weer over de verschillende patronen, dit geeft de sneaker een mooie 3D look. Op de midfoot is de Swoosh geplaatst in het zwart. Op de tong is het Kobe logo in het rood geplaatst en is zo een mooie eye-catcher. Onder het bovenwerk zit een groene Zoom mid- en outsole om zo de sneaker af te ronden.

De Nike Kobe 6 Protro ‘Grinch’ komt uit op zaterdag 26 december via de Nike SNKRS app voor €175,-. Bekijk hieronder de afbeeldingen en houd de Sneakerjagers nieuws pagina in de gaten om altijd op de hoogte te blijven van het laatste sneaker nieuws.


Nike Kobe 6 Protro 'Grinch'

CW2190-300 · Prijs vanaf €597,-

Naar alle aanbieders

Nike Kobe 6 Protro 'Grinch'
Nike Kobe 6 Protro 'Grinch'
Images by Oneness