Skip to content
Brand

Nike introduceert het nieuwe Phoenix Waffle silhouet

19 oktober 2023 17:24
Nike introduceert het nieuwe Phoenix Waffle silhouet

Nike presenteert een nieuw silhouet, de Nike Phoenix Waffle, een model exclusief voor dames. We stellen de sneaker hier in meer detail aan je voor. Het model is nu te verkrijgen bij diverse retailers.

De Nike Phoenix Waffle komt oorspronkelijk uit de jaren 70 en is nauw verbonden met de hardloopmodellen die in die tijd geïntroduceerd werden. Het ontwerp van de sneaker haalt zijn inspiratie uit diverse, klassieke silhouetten en brengt deze samen in het nieuwe silhouet.

Sinds zijn introductie, is de Nike Waffle eigenlijk een van de populairdere modellen van het merk, ondanks dat het model in de afgelopen jaren nauwelijks op straat te zien geweest is. Nu maakt de WMNS sneaker een comeback in een vernieuwde versie.

Net als voorheen heeft het ontwerp een bovenwerk van suède en reflecterende accenten in jaren 70 stijl. De vintage Swoosh op het middenpaneel en tong hebben ook hun oorspronkelijke vorm behouden. Het wafelprofiel is echter aangepast en is lichter van kleur. De tussenzool is ook iets dikker en voelt nog zachter aan.

43einhalb

Release: Nike Phoenix Waffle

De Nike Phoenix Waffle WMNS dropt op 19 oktober 2023 om 9:00 uur in vier verschillende colorways: ‘Summit White Black’, ‘Black’, ‘University Gold’ en ‘Rugged Orange’. Hieronder laten we je zien waar en voor welke prijs je de colorways kunt shoppen.

Je kunt elke sneaker release in detail bekijken in onze release kalender.

Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date