Skip to content
Upcoming

Nike introduceert een nieuw model: de Air VaporMax Run Utility

26 juli 2018 23:58
Nike introduceert een nieuw model: de Air VaporMax Run Utility

Na het succes van meerdere colorways van de Air VaporMax Plus-hybride zal Nike binnenkort een nieuw silhouet releasen. Namelijk de: Air VaporMax Run Utility.

De aankomende drop krijgt een technische make-over dankzij een vetersysteem met de Dynamic Flywire van Nike, dat is beveiligd met een gesp. Beide schoenen hebben een VaporMax zool. Er zullen twee colorways verschijnen van dit nieuwe model. Ze zijn opgedoken in Triple Black en in een een grijze colorway. De Triple Black heeft, zoals de naam al verklapt, een zwarte upper en een zwarte tussenzool. Verder heeft de schoen grijze details zoals de branding. De grijze colorway is daarentegen veel opvallender. Deze heeft een lichtgrijze upper en een grijs gemêleerde mudguard die over de gehele schoen doorloopt. De tussenzool is wit en is bedekt in blauwe spetters die matchen met de kleur van de Flywire veters. De buitenzool is doorschijnend met een grijze gloed. Sommige vlakken aan de onderkant van de zool zijn, net zoals de veters en spetters, donkerblauw.

Er is nog geen officiële releasedatum maar we verwachten deze nieuwe Air VaporMax Run Utility binnenkort. Als er wel een releasedatum bekend is, houden we je zeker op de hoogte via ons blog en via de releasekalender. Bekijk hieronder alvast de eerste foto’s!

Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date