Skip to content
Upcoming

Nike introduceert de Zoom VaporFly Elite Flyprint

18 april 2018 10:58
Nike introduceert de Zoom VaporFly Elite Flyprint

Nike komt met veel Zoom Fly en VaporFly hardloopschoenen de laatste tijd. Om de schoen nog meer te ontwikkelen is Nike om de tafel gaan zitten met marathonloper Eliud Kopchoge, de winnaar van de marathon van Berlijn 2017. Met als resultaat Nike Zoom VaporFly Elite Flyprint.

De hardloper had een aantal suggesties die de schoen beter konden maken. Om deze verbetering te ontwikkelen is er gebruik gemaakt van 3D-printing. Door deze technologie is de schoen lichter en meer ademend. Door deze manier is de schoen 11 gram lichter dan voorheen. Nike heeft met deze manier van produceren een premieur op het gebied van hardloopschoenen. Het is de eerste keer dat deze technologie op een dergelijke hardloopschoen gebruikt wordt.

Zoom VaporFly Elite Flyprint

De Nike Zoom VaporFly Elite Flyprint zal zijn debuut maken tijdens de marathon van Londen die op 22 april gehouden wordt. Natuurlijk zal Eliud Kopchoge ze dragen. Tijdens dit evenement zullen er ook een aantal paar uitkomen via de Nike App.

Ben jij nou niet in Londen tijdens de marathon, maar zoek je toch lichte hardloopschoenen check dan ons VaporMax assortiment HIER.


Nike Zoom VaporFly Elite Flyprint