Skip to content
Newsfeed

De officiële beelden van de Nike Air Max Pulse ‘Photon Dust’

10 maart 2023 07:44
De officiële beelden van de Nike Air Max Pulse ‘Photon Dust’

Nike komt met een nieuw silhouet; de Air Max Pulse. Met de terugkeer van de Nike Air Max 1 ’86 ‘Big Bubble’, die wordt verwacht in 2023, komt deze release niet geheel onverwachts. De Air Max Pulse combineert welbekende elementen die we erkennen uit voorgaande Nike modellen. Het model wordt tijdens Air Max Day gereleased op 26 maart 2023.

Nike Air Max Pulse

Met de terugkeer van de grote Air Units, zoals bij de Air Max 1 ’86 ‘Big Bubble’ die dit jaar zijn comeback maakt, lijkt Nike de smaak goed te pakken te hebben. Speciaal voor Air Max Day 2023 komt het merk met een nieuw silhouet; de Air Max Pulse. De sneaker haalt inspiratie uit voorgaande Nike modellen en combineert verschillende technologieën.

De sneaker verschijnt in een ‘Photon Dust’ colorway en heeft een strakke look. De Air Unit bij de hiel lijkt zijn inspiratie te halen uit het Nike Air Max 270 model. Het element is transparant en geeft de sneaker demping en comfort. Daarnaast komt de Air Unit met nieuwe Nike brandings.

Ook verscheen de Air Pulse met rode accenten. Op deze colorway zien we een rode Swoosh op de hiel. De eyestays hebben een felrode kleur gekregen en ook de nestles kleuren rood. Het bovenwerk is opgebouwd uit mesh, textiel en synthetische materialen. De mudguard heeft een beige kleur gekregen en loopt door over het gehele design.

Op het middenpaneel is een Swoosh geplaatst, deze verschijnt van onder de mudguard. Ook zien we een mini Swoosh op de overlays. Een opvallend detail op de Nike Air Max Pulse is het gespikkeld motief op de middenzool. Op de hiel zijn verstevigende elementen geplaatst.

Waarschijnlijk kunnen we dit jaar meerdere colorways van de Air Max Pulse verwachten, zie hieronder de eerste beelden van een grijs-zwarte colorway. De Nike Air Max Pulse ‘Photon Dust’ zal in ieder geval tijdens Air Max Day op 26 maart 2023 droppen. Houd onze releasekalender in de gaten voor de laatste updates.

Nike Air Max Pulse “Photon Dust” het paar op een witte achtergrond
Nike Air Max Pulse “Photon Dust” rechterkant
Nike Air Max Pulse “Photon Dust” van de bovenaanzicht
Nike Air Max Pulse “Photon Dust” Linkerkant
Nike Air Max Pulse “Photon Dust” detail shot punt van de schoen
Nike Air Max Pulse “Photon Dust” onderkant van de sneaker
Nike Air Max Pulse “Photon Dust” detail shot hiel
Nike Air Max Pulse “Photon Dust” achterkant
Nike Air Max Pulse
Nike Air Max Pulse
Nike Air Max Pulse
Nike Air Max Pulse