Skip to content
Upcoming

NIKEiD update: Nieuwe Nike Air Max 1 iD opties

3 april 2018 11:32
NIKEiD update: Nieuwe Nike Air Max 1 iD opties

Nike heeft een flink aantal nieuwe opties toegevoegd aan de Air Max 1 iD. Er zijn nieuwe premium materialen beschikbaar zoals suede en twee kleurig canvas. De nieuwe Nike Air Max 1 iD opties zijn nu te gebruiken!

De Air Max 1 is in Nederland een van de meest gedragen Air Max modellen. De sneaker is herkenbaar aan zijn strakke lijnen en de Air Unit in de hak. Sinds de introductie van de sneaker in 1987 is het uitgegroeid tot een van de meest populaire sneaker wereldwijd.

Nu kan jij met 2 nieuwe soorten aan de slag gaan. Zo heeft Nike de Air Max 1 Premium ‘Canvas’ toegevoegd. Bij deze sneaker kan je onder andere de upper, mudguard en Swoosh aanpassen in verschillende materialen en kleuren. Zo heb je de keuze uit tweekleurig canvas, geperforeerd leer en egaal leer. Om de sneaker persoonlijk te maken kan je op de hiel een persoonlijke tekst zetten.

Bij de Air Max 1 Premium ‘Suède’ kan je ook de upper, mudguard en Swoosh aanpassen. Kies jij voor een suède mudguard dan krijgt die de zelfde kleur als de upper. Hou je nou van wat glinstering en kies je voor de glanzende mudguard dan krijgt deze de zelfde kleur als de glanzende Swoosh. Op de Air Max 1 iD ‘Premium’ Suède kan je de kleur van lacelocks kiezen en deze personaliseren.

Je kan HIER aan de slag met de Air Max 1 iD ‘Canvas’ en je kan HIER aan de slag met de Air Max 1 iD ‘Suède’. Check de afbeeldingen hier onder voor een dosis inspiratie!

Ben jij nou geen creatief wonder? Check dan ons Air Max 1 assortiment HIER voor de nieuwste releases.


Nike Air Max 1 iD Premium ‘Canvas’

Releasedatum: Nu verkrijgbaar
Prijs: €160,-
Shoplink: Klik hier >>


Nike Air Max 1 iD Premium ‘Suède’

Releasedatum: Nu verkrijgbaar
Prijs: €170,-
Shoplink: Klik hier>>