Skip to content
Upcoming

Nike heeft zijn Air Zoom Pegasus 37 vernieuwd

23 april 2020 17:15
Nike heeft zijn Air Zoom Pegasus 37 vernieuwd

De Air Zoom Pegasus van Nike is een legende onder hardlopers. Het is één van de beste betrouwbare en vertrouwde trainingsschoen. Hij heeft veel technologieën die telkens weer opnieuw ontwikkeld worden. Hij wordt door veel beroemde hardlopers gedragen, maar ook door wat minder bekende. En dat is het mooie aan de Pegasus, hij is gemaakt voor iedereen. Hij heeft veel modellen meegemaakt waardoor hardlopers de sneaker goed kennen. En dat geldt ook voor de allernieuwste Nike Air Zoom Pegasus 37 die binnenkort zal droppen.

De Nike Pegasus maakte zijn debuut in 1983 en werd door het merk bekend gemaakt als de hardloopschoen voor elke renner. Hij was ontworpen om één te worden met de lucht. En ook vooral om beweging, snelheid en het gevoel om te vliegen weer te geven. De sneaker werd groter en werd door veel bekende namen gedragen, zoals bijvoorbeeld Joan Benoit Samuelson, Amy Cragg, Evan Jager en nog veel meer. De sneaker ondersteunde veel trainingsinspanningen en werd continu verbeterd. En dat gebeurt tot de dag van vandaag nog steeds.

Changes Nike Air Zoom Pegasus 37

Ontwerpers van de Pegasus hebben voor de allernieuwste 37 wat aanpassingen gedaan. Zo zijn ze bijvoorbeeld overgestapt naar een Zoom Airbag die over de gehele lengte terug te vinden is. Het team heeft voor de vernieuwde versie ook gekozen voor een Nike Air Zoom-technologie die van bovenaf geladen is in React-schuim voor de tussenzool. Het Reactschuim dat wordt gebruikt is lichter, reponsiever en duurzamer dan het vorige Cushlon schuim. Hij heeft een doorschijnend bovenwerk, waardoor de sneaker een lichtgewicht en veer achtige look heeft gekregen.

Release info

De Nike Air Zoom Pegasus 37 zal dinsdag 28 april 2020 droppen en zal verkrijgbaar zijn vanaf 140,- euro. Wil je nou altijd op de hoogte blijven van de allernieuwste sneakers en hottest releases? Houd dan onze releasekalender in de gaten. Zo ben je altijd up-to-date.


Nike WMNS Air Zoom Pegasus 37 'Sail'

BQ9647-102 · Prijs vanaf €49,-

Naar alle aanbieders
Nike Air Zoom Pegasus 37

Nike WMNS Air Zoom Pegasus 37 'Sail'

BQ9647-102 · Prijs vanaf €49,-

Naar alle aanbieders
Nike Air Zoom Pegasus 37
Images by: Nike