Upcoming

De Nike Air Max 1 krijgt een Golf update!

14 januari 2019 15:52
De Nike Air Max 1 krijgt een Golf update!

Van Nike Dunks tot de Air Jordans. Nike heeft bijna al zijn klassiekers weleens een Golf make over gegeven. De volgende sneaker die toegevoegd wordt aan het rijtje wordt de Nike Air Max 1, dé Air Max waar het voor Nike allemaal mee begon. Ze releasen ook niet 1 sneaker, nee het wordt direct een Nike Golf Pack worden van 3 colorways, waarvan een heel opvallende.

Details

Nike weet als geen ander dat elke ondergrond een ander soort zool nodig heeft voor de beste grip. De klassieke Air Max 1 outsole was helaas niet geschrikt dus is de zool aangepast. Naast de outsole is de shape van de sneaker ook wat aangepast. Het bovenwerk bestaat voornamelijk uit één deel en komt iets wat overheen met de oude Ultra Moire Air Max 1 modellen. Bij de normale uitvoering valt de achterkant van de swoosh weg onder het heel pannel. Bij deze Golf Shoe is de swoosh losstaand en met een spitse achterkant.

Zoals we al eerder hadden gezegd komt deze pack in drie verschillende colorways, de Grass, OG Red en een all black colorway. De meest opvallende is verreweg de Grass CW. Het bovenwerk, wat volledig gemaakt is van langharig kunstgras loopt over de gehele upper. De swoosh, die iets wat verstopt is, is echter wel geborduurd aangebracht. De upper rust op de klassieke gumsole witte midsole combo. In dit geval geeft deze combo de looks van een golfbaan weer. Het bovenwerk stelt uiteraard het gras voor, het wit de golfbal en de gumsole de zandbanken.

De andere twee colorways zijn wat rustiger. Zo komt de tweede colorway in de OG red colorway in het bekende kleurenschema. De meest cleane variant is de laatste, met een all black upper en een gumsole/witte midsole.

Nike heeft nog geen releasedatum bevestigd maar we verwachten dat hij rond het begin van februari uit zal komen.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Nike Air Max 1 Golf ‘OG Red’

Prijs: TBA
Stylecode: AQ0863-100
Kleur: White/Neutral Grey-Sport Red
Releasedatum: TBA
Storelist: Klik hier


Golf
Golf
Golf
Golf
Golf

Nike Air Max 1 Golf ‘All Black’

Prijs: TBA
Stylecode: AQ0863-001
Kleur: Black/White-Gum Medium Brown
Releasedatum: TBA
Storelist: Klik hier


Golf
Golf
Golf
Golf
Golf

Nike Air Max 1 Golf ‘Grass’

Prijs: TBA
Stylecode: AQ0863-300
Kleur: Green/green-white
Releasedatum: TBA
Storelist: Klik hier


Golf
Golf
Golf
Golf
Golf
The Turnover