Skip to content
Upcoming

Nike geeft zijn nieuwste Air Max model een make-over, de Air VaporMax “Small Swoosh”

17 december 2017 22:21
Nike geeft zijn nieuwste Air Max model een make-over, de Air VaporMax “Small Swoosh”

Nike heeft door dat de Nike Air VaporMax een succes is onder de sneakerheads en daarom komen ze met een nieuwe twist op het nieuwste Air Max model, de Nike Air VaporMax “Small Swoosh”

De VaporMax is nog geen jaar oud en hij heeft nu al meerdere variaties gehad op het originele model. Naast de 97/VaporMax variant gaat er nu ook een VaporMax komen met een kleinere swoosh. Echt een miniswoosh kunnen we het eigenlijk niet noemen, hij is aanzienlijk kleiner dan de gebruikelijke soowsh maar is nogsteeds duidelijk, groot en goed zichtbaar. Naast de miniswoosh zien we ook dat de versterking bij de heel zichtbaar gemaakt is. Meestal was dit onderdeel verwerkt in de Primeknit, waardoor het minder zichtbaar was.

Als we kijken naar de colorway van de sneaker zien we dat de achtergrond van de foto duidelijk de inspiratiebron is geweest. De houtkleurige upper bestaat uit lichtbruine tinten. De swoosh is daarentegen opvallend gemaakt door een donkere outline. Deze outline geeft een branderig effect wat de sneakers wat dynamischer maakt.

De Nike Air VaporMax “Small Swoosh”is nog niet officieel door Nike aangekondigd. Een officiële releasedatum is dus nog niet bekend.