Skip to content
Upcoming

Nike geeft sneakerheads wat ze willen!

31 januari 2017 14:55
Nike geeft sneakerheads wat ze willen!


Zegt je de naam Tinker Hatfield wat? Hij is bij Nike President for Design en speciale projecten en heeft al meerdere iconische designs achter zijn naam staan. Denk maar aan de Air Jordan 3 of de eerste “cross training” sneaker Nike Air Trainer. Hij is echt een legend of design. Ook vind je zijn design terug op de Nike en Jordan concept car’s in Gran Turismo 6 op jouw playstation! Er zijn tientallen geweldige voorbeelden. Sportstyle magazine vond hem 2x op rij de meest invloedrijke persoon for “business side of sports”. Behoorlijke held vinden wij bij Sneakerjagers!

Nu komt er 23 februari een nieuwe vertolking uit van de door Tinker Hatfield ontworpen klassieker en geeft Nike de sneakerheads wat ze graag willen. Een remastered premium. De NikeLab Air max 1 met Iced Jade, Cargo Khaki en outdoor Green tinten. Uiteraard in premium leer en suède. Samen met deze luxe materialen is natuurlijk het meest opmerkelijke feit de pasvorm van de Air Max. Deze begint steeds meer te lijken op de originele realeses van 1987. Daarmee komt de magie van de originele AM1 weer terug. We zijn er erg enthousiast over bij Sneakerjagers en gaan zeker zelf ook een paartje aanschaffen.

Volg onze Facebookpagina voor de juiste winkels en tijd wanneer je deze unieke Air Max kunt scoren. Laat je ons weten wat je er van vind?

SHOP DE NIKELAB AIR MAX 1 PINNACLE HIER >>

NIKELAB AIR MAX 1 PINNACLE
Iced Jade/Cargo Khaki-Sail-Putdoor Green - Stylecode: 859554-300
Ocean Fog/Wprk Blue-Sail-Thunder Blue - Stylecode: 859554-400
Black/Black-Black-Sail - Stylecode: 859554-003
Sail/Sail-Sail-Sail - Stylecode: 859554-101