Skip to content
Upcoming

Nike geeft jou en je geliefde 20% korting!

11 februari 2021 09:00
Nike geeft jou en je geliefde 20% korting!

Het zal je vast niet zijn ontgaan. Aanstaande zondag is het Valentijnsdag. Dit jaar zal je misschien wat creatiever moeten zijn om geliefde te verrassen vanwege de huidige regels. Maar laat dit de pret niet drukken! Om ons een beetje op te beuren geeft Nike vanaf vandaag maar liefst 20% korting op alle Full Price items* voor Nike Members! Nieuwe Nike items waar jij jouw geliefde mee kan verrassen en ook nog 20% korting bespaard. En wie weet zit er ook nog iets voor jezelf bij. Dan sla je gelijk twee vliegen in één klap. Kortom, je hebt keuze uit meer dan 2000+ nieuwe Nike items met 20% korting!

* Er zijn uitzonderingen van toepassing. Bekijk hier de Terms & Conditions van de Nike Valentine’s Day promo

Hoe ontvang ik de Nike Valentine’s Day korting?

Voor de 20% korting heb je geen code nodig. Je hoeft alleen maar in te loggen met je Nike Members account en de korting wordt automatisch verrekend tijdens het afrekenproces. Ben je nog geen Nike Member? Geen stress, je kan heel gemakkelijk (ook ten tijden van deze actie) een Nike Members account aanmaken. Klik hier om een account aan te maken.

Hoe lang duurt de Nike Valentine’s Day actie?

De Nike Valentine’s Day promotie is geldig vanaf vandaag 11 februari 2021 tot en met maandag 15 februari 2021 23:59 uur. Veel plezier bij het zoeken en jagen van de beste steals! De button hieronder brengt je direct naar de Nike Valentine’s Day promotie. Geen zin om de 2000+ nieuwe Nike items langs te gaan? Geen nood wij hebben de tofste items voor je geselecteerd! Happy hunting!

Pick-ups by Sneakerjagers

Nike Valentine's Day

Nike Air Max 90

Ontzettend strak, ontzettend comfortabel, ontzettend populair. De Nike Air Max 90 blijft trouw aan zijn hardlooproots met de iconische zool met wafelpatroon, stiksels op het bovenwerk en klassieke plastic details. Nu met 20% korting! Voor de korting heb je geen code nodig. Je hoeft alleen maar in te loggen en de korting wordt automatisch verrekend tijdens het afrekenproces.

Nike Air Max 90 Essential 'Topography'

DJ0639-100 · Prijs vanaf €88,-

Naar alle aanbieders
Nike Valentine's Day

Nike Fleecetop

De comfortabele Nike Sportswear top met ronde hals is bedekt met Swoosh logo’s. De top is gemaakt van zachte fleece en heeft een kort design met een eenvoudige stijl voor een prettige, alledaagse look. Nu met 20% korting! Voor de korting heb je geen code nodig. Je hoeft alleen maar in te loggen en de korting wordt automatisch verrekend tijdens het afrekenproces.

Nike Valentine's Day

Nike Air Max 90 AX

De Nike Air Max 90 AX gaat voor een klein beetje wild met dierenprintaccenten op ons iconische logo en de lagere veterpanden. De legendarische zool met wafelpatroon, gestikte overlays en klassieke plastic accenten op de hak en aan de zijkant blijven trouw aan het origineel en Max Air demping zorgt voor comfort tijdens je reis. Nu met 20% korting! Voor de korting heb je geen code nodig. Je hoeft alleen maar in te loggen en de korting wordt automatisch verrekend tijdens het afrekenproces.

Nike WMNS Air Max 90 AX 'Leopard'

DH4115-100 · Prijs vanaf €133,-

Naar alle aanbieders

Jordan Fleecehoodie

Primaire kleuren en nieuwe graphics kenmerken de Jordan Jumpman Classics hoodie. Hij is gemaakt van zware sweatstof en heeft een extra grote ‘AIR JORDAN’ woordgraphic op de achterkant. Een vierkant logo vernieuwt de Jumpman. Nu met 20% korting! Voor de korting heb je geen code nodig. Je hoeft alleen maar in te loggen en de korting wordt automatisch verrekend tijdens het afrekenproces.

Nike Air Max 2090 EOI

Breng het verleden naar de toekomst met de Nike Air Max 2090 EOI, een opvallend design dat is geïnspireerd op het DNA van de iconische Air Max 90. Innovatieve Nike Air demping onder de voet zorgt voor ongeëvenaard comfort, terwijl transparant knit materiaal en levendig gekleurd textiel op het bovenwerk worden gecombineerd met tijdloze, originele kenmerken voor een gewaagde, moderne look. Nu met 20% korting! Voor de korting heb je geen code nodig. Je hoeft alleen maar in te loggen en de korting wordt automatisch verrekend tijdens het afrekenproces.

Nike Air Max 2090 'Evolution of Icons'

DA9357-100 · Prijs vanaf €74,-

Naar alle aanbieders

Nike Heritage Windrunner

Een zwaar, geweven kreukelmateriaal geeft het Nike Sportswear Windrunner jack een stevig, klassiek gevoel. V-vormige lijnen op de borst eren de klassieke look van ons originele windjack voor hardlopers. Nu met 20% korting! Voor de korting heb je geen code nodig. Je hoeft alleen maar in te loggen en de korting wordt automatisch verrekend tijdens het afrekenproces.

Nike Air Max 90

De Nike Air Max 90 blijft trouw aan zijn roots met de iconische zool met wafelpatroon, gestikte overlays en klassieke TPU-accenten. De frisse kleuren zorgen voor een moderne look en de Max Air demping zorgt voor comfort. Nu met 20% korting! Voor de korting heb je geen code nodig. Je hoeft alleen maar in te loggen en de korting wordt automatisch verrekend tijdens het afrekenproces.

Nike Air Max 90

CV8819-100 · Prijs vanaf €149,-

Naar alle aanbieders

Nike Swoosh Women’s Woven Jacket

Het Nike Sportswear Swoosh Jacket is gemaakt van een gladde geweven stof. Utility zakken aan de voorkant zorgen voor een tactische look en bieden snelle, veilige opslag. Nu met 20% korting! Voor de korting heb je geen code nodig. Je hoeft alleen maar in te loggen en de korting wordt automatisch verrekend tijdens het afrekenproces.

Nike Air Max 90 SE

De Nike Air Max 90 SE blijft trouw aan zijn roots met de iconische zool met wafelpatroon, gestikte overlays en klassieke TPU-accenten. De frisse dierenprintaccenten geven je look een wild tintje en de Max Air demping zorgt voor comfort. Nu met 20% korting! Voor de korting heb je geen code nodig. Je hoeft alleen maar in te loggen en de korting wordt automatisch verrekend tijdens het afrekenproces.

Nike Air Max 90 SE 'Black'

CV8824-001 · Prijs vanaf €127,-

Naar alle aanbieders

Nike SB Skatehoodie

De Nike SB Icon hoodie houdt je warm, zowel op je skateboard als ernaast, dankzij zachte fleece en een capuchon die je kunt aanpassen. Nu met 20% korting! Voor de korting heb je geen code nodig. Je hoeft alleen maar in te loggen en de korting wordt automatisch verrekend tijdens het afrekenproces.