Skip to content
Upcoming

Nike geeft de Air Max 2 Light een aantal nieuwe colorways!

26 augustus 2019 16:48
Nike geeft de Air Max 2 Light een aantal nieuwe colorways!

De Nike Air Max 2 Light krijgt er weer drie nieuwe colorways bij. Sinds zijn comeback begin dit jaar, heeft dit model al verschillende colorways gezien. Ook nu brengt Nike weer een aantal opvallende kleuren aan op dit model. Ben jij nog op zoek naar een heerlijk paartje waarmee jij de aandacht kan trekken? check dan deze nieuwe colorways!

Nike Air Max 2 Light

De Nike Air Max 2 Light werd voor het eerst uitgebracht in 1994, dat is ondertussen alweer 25 jaar geleden. Een mooie mijlpaal dus voor Nike om deze retro sneaker weer terug te brengen. Dit jaar zijn er al verschillende colorways verschenen op dit model, maar daar komen er nu nog drie bij. De Air Max 2 Light diende als opvolger van de Nike Air Max Light die zelfs al in 1989 verscheen. De sneakers zijn een echt runners model waardoor je direct een sportieve look uitstraalt.

3 nieuwe colorways

In totaal verschijnen er drie nieuwe colorways op de Air Max 2 Light. Twee hiervan zijn beide voorzien van een combinatie met zwart, wit en een heelijk roze kleur. De derde valt juist op door het gebruik van fel licht blauw. De eerste colorway heeft een voornamelijk witte upper. De basis van het bovenwerk is gemaakt van wit mesh met daaroverheen verschillende wit lederen overlays. Alleen de twee Swooshes zijn zwart van kleur, net zoals de Nike branding achterop de hiel. Verder zien we deze kleur samen met het roze ook terugkomen in de Nike branding op de tong. Deze roze kleur zien we ook terug op Air Unit en de outsole van de sneaker. Dit geeft een geweldig contrast samen met het witte bovenwerk. Dit zorgt ervoor dat een redelijk basic sneaker toch bijzonder kan zijn.

Nike Air Max 2 Light 'Pink Sole'

AO1741-107 · Prijs vanaf €71,-

Naar alle aanbieders

De tweede colorway is ook voorzien van zwart, wit en roze panelen. Op deze sneaker is de basis van mesh geheel in het zwart gekleurd. Hieroverheen zijn wit lederen overlays geplaatst samen met een knal roze Swoosh. Bij deze colorway is juist het bovenwerk het element dat alle aandacht zal trekken aangezien hier de zool juist heel rustig is gehouden. Alleen de roze Air Unit zorgt voor een beetje kleur in de zool.

Nike Air Max 2 Light 'Black/Red'

CJ7980-101 · Prijs vanaf €61,-

Naar alle aanbieders

De derde en laatste colorway is voorzien van hele andere kleuren dan de eerste twee. Toch zien we ook weer zwart en wit terugkomen. Bij deze sneaker is namelijk ook weer de basis voorzien van wit mesh. Daar bovenop liggen licht blauwe overlays, samen met een licht bruine Swoosh. Al deze kleuren zien we, samen met zwart, ook terugkomen op de Nike branding op de tong. Naast wit, blauw en bruin, zien we dus ook nog verschillende zwarte elementen. Zo is zowel de mid- als de outsole zwart van kleur, net zoals de sockliner en de veters. Al met al is deze sneaker een echte kleurexplosie.

Nike Air Max 2 Light 'White Aqua'

CJ7980-100 · Prijs vanaf €48,-

Naar alle aanbieders

Jammer genoeg zijn er nog geen officiële releasedata bekend voor deze drie colorways op de Nike Air Max 2 Light. Blijf dus vooral onze releasekalender in de gaten houden voor het laatste nieuws over deze pareltjes!