Skip to content
Upcoming

Nike gaat voor old school met het ‘What The 90s’ pack

8 augustus 2018 17:26
Nike gaat voor old school met het ‘What The 90s’ pack

Nike doet natuurlijk al veel met old school stijlen, kijk bijvoorbeeld naar alle satijnen en corduroy modellen die de laatste tijd zijn gereleased. Nu komt er een old school pack aan met een typische 90’s print; het ‘What The 90s’ Pack. Deze bevat een Nike Air More Uptempo en een Air Force 1.

Beide schoenen maken gebruik van dezelfde colorway. In de colorway zit oranje, rood, donkerpaars, aqua en zwart. Het patroon bevat een print van zigzag vormpjes en een vertekend Nike logo. Door de kleuren en de drukke print zie je duidelijk dat het een verwijzing is naar stijlen die in de 90’s heel populair waren. Bij de Uptempo’s hebben de linker- en de rechterschoen beide een andere colorway. Rechts heeft een oranje basis, een aqua tong en de grote AIR letters in donkerpaars. Links heeft een paarse basis maar een rode tong en oranje AIR branding. Wel zijn beide helemaal bedekt in de drukke print. Bij de Air Force 1 zijn de linker- en de rechterschoen ook verschillend. De rechter heeft een donkerpaarse toebox, een rood middenvlak en aqua rondom de hiel. Links heeft een oranje toebox, een zwart middenvlak en donkerpaars rondom de hiel. Bij beide zit de print alleen op het gedeelde rondom de hielen en op de Swoosh en dus niet over de gehele schoen.

Hoewel er nog geen officiële releasedatum bekend is, verwachten wij dit paar binnenkort bij Nike en geselecteerde shops. Houd dus goed de releasekalender in de gaten en klik hier voor meer sneaker nieuws!


Nike Air More Uptempo ‘What The 90s’

Releasedatum: TBA
Verwachte prijs: €170,-
Colorway: Total Orange/Black-Hyper Jade-Bordeaux
Stylecode: AT3408-800


Nike Air Force 1 LV8 ‘What The 90s’

Releasedatum: TBA
Verwachte prijs: €100,-
Colorway: Bordeaux/Hyper Jade/Total Orange/Black
Stylecode: AT3407-600