Skip to content
Upcoming

Nike gaat een combinatie tussen de Air Max 97 en de VaporMax uitbrengen!

15 december 2017 17:23
Nike gaat een combinatie tussen de Air Max 97 en de VaporMax uitbrengen!

De Nike Air Max 97 bestaat dit jaar 20 jaar en dat wordt groots gevierd. We hebben al tientallen Air Max 97 colorways voorbij zien komen en een keiharde hybrid van een Air Max 1 en 97. Naast het 20 jarige bestaan van de Air Max 97 is 2017 ook het geboortejaar van de Nike Air VaporMax, de nieuwste sneaker aan de innovatieve reeks Air Max modellen. Om beide sneakers in het daglicht te zetten heeft Nike besloten beide modellen samen te brengen tot één geheel. De Air Max 97 en de VaporMax hebben beiden al een futuristische look maar in combinatie lijkt het net alsof ze rechtstreeks vanuit de ruimte komen.

Deze Nike Air Max 97/VaporMax Hybrid is niet de eerste sneaker waar een combinatie gemaakt is van meerder Nike modellen. Zo zagen we in 2005 al eerder een combinatie tussen de Air Max 90, 95 en de 97 in de “One Time Only” pack.

Als we kijken naar deze Nike Air Max 97/VaporMax Hybrid zien we eigenlijk een erg fraaie colorway. De rustige creme achtige kleur wordt goed in contrast gebracht met de bordeauxrode details op de tongie, branding, heel tab en lining.

Naar alle verwachting zal deze Nike Air Max 97/VaporMax Hybrid pas in de zomer uitkomen, want er is nog geen vaste releasedatum bekend.

NIKE AIR MAX 97/VAPORMAX HYBRID
Color: TBA
Stylecode: TBA
Prijs: TBA
Releasedatum: TBA
Storelist: