Skip to content
Upcoming

Nike Football x Air Max

21 maart 2017 13:23
Nike Football x Air Max

Begin deze maand zijn we een nieuw kanaal gestart: FC Sneakerjagers. We konden het niet laten. Simpelweg om de eenvoudige reden dat er veel vernieuwing, graphics en technologie die op dit moment worden gemaakt, zo mooi zijn dat we dit moeten laten zien. Het gaat al lang niet meer om eenvoudige voetbalschoenen. Steeds vaker zien we technieken die later gebruikt worden in de streetwear sneakers van nu. Denk aan hoogwaardig materiaalgebruik, antisliptechnologie, verborgen innovaties, kooiconstructie, all conditions control en stabiliteit. En o ja: Wat zijn ze mooi!

Verrast werden we begin deze week toen Nike Football kicks aankondigde die geïnspireerd zijn door Air Max iconen. Allemaal in het kader van het 30 jarige bestaan van de Air Max deze maand. En ja, zeg nu zelf: Ze zijn echt GRU-WE-LIJK! Het gaat om vier modellen, namelijk: De NIKE MERCURIAL SUPERFLY V geïnspireerd door de Air Max 90 infrared, de NIKE HYPERVENOM PHANTOM 3 geïnspireerd door de Air max 95, de NIKE TIEMPO LEGEND VI SE geïnspireerd door de Air Max 1 (als eerbetoon aan één van de OG AM1 Kleuren met blauwe swoosh) en de NIKE MAGISTA OBRA II SE geïnspireerd door de Air Max 97 “Silver Bullet”. Van alle modellen is ook een X versie. Alle modellen zijn inmiddels verkrijgbaar bij Nike en je zult deze week veel profspelers zien die deze nieuwe unicums zullen dragen.

SHOP DE NIKE FOOTBALL REVOLUTION PACK HIER >>

Vind je het een goed idee om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van voetbalschoenen, volg dan onze Facebookpagina van FC Sneakerjagers en wordt door de pagina te liken lid van onze club!