Skip to content
Upcoming

Nike en UNDERCOVER brengen binnenkort een moderne Waffle Racer uit

26 september 2018 14:54
Nike en UNDERCOVER brengen binnenkort een moderne Waffle Racer uit

Na de recente Nike React Element collab zal er in 2019 een nieuwe samenwerking komen tussen Nike en UNDERCOVER. De eerste foto’s van de UNDERCOVER X Nike Waffle Racer zijn al opgedoken.

De React Element sneakers hadden al een futuristische look en dat krijgen de Waffle Racers ook. UNDERCOVER is een Japans merk dat zich herkenbaar maakt voor element uit verschillende stijlen te combineren. Zo maken ze gebruik van punk elementen maar ook de Amerikaanse stijlis te herkennen. De lente en zomer collectie heeft zich dan ook laten inspireren door David Bowie, sciencefiction maar ook door schoolmeisjes. Een aparte combinatie die resulteert in een unieke maar wel een mooie collectie. In deze collectie zullen ook een aantal Nike sneakers komen.

Er is gekozen voor de Nike Waffle Racer, dit model is een van de oudste Nike modellen op de markt. Het is een van de schoenen die de basis heeft gelegd voor Nike. Van UNDERCOVER verwacht je dat ze net een stap verder gaan, en dat is ook hier weer gebleken. Ze geven de sneaker dan ook een moderne make-over, en hier is het sci-fi thema goed in terug te zien. De sneakers hebben de basis van de Waffle Racer maar ze hebben wel een dikkere zool gekregen. Het meest opvallende aan de sneaker is toch wel het uitstekende hielstuk, dit geeft de sneaker die echte sci-fi look.

De collectie is de lente en zomer collectie van UNDERCOVER, maar wanneer dat deze uit gaat komen is nog even afwachten. De release datum laat dus nog even op zich wachten!

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


UNDERCOVER X Nike Waffle Racer

UNDERCOVER X Nike Waffle Racer

UNDERCOVER X Nike Waffle Racer

UNDERCOVER X Nike Waffle Racer
Images by Hypebeast