Skip to content
Newsfeed

Nike en EA werken samen om .SWOOSH virtueel te integreren in EA SPORTS

6 juni 2023 09:14
Nike en EA werken samen om .SWOOSH virtueel te integreren in EA SPORTS

De twee grootste namen op het gebied van sport en entertainment komen samen. Nike Virtual Studios en EA SPORTS hebben namelijk een nieuwe samenwerking aangekondigd. Deze collab zal zorgen voor innovatieve manieren waarop leden van Nike’s digitale community, genaamd .SWOOSH, en fans van EA SPORTS hun persoonlijke stijl en creativiteit kunnen uitdrukken tijdens het gamen.

“We vinden het geweldig om samen te werken met Nike. EA SPORTS en Nike zetten zich in voor innovatie, creativiteit en excellentie. Deze samenwerking zal ongelooflijke nieuwe ervaringen opleveren voor ons, de .SWOOSH community en de enorme EA SPORTS fanbase.” – Ron Faris, General Manager van Nike Virtual Studios.

Nike

“Bij EA SPORTS streven we ernaar de volgende evolutie in de wereld van sport te leiden. Deze nieuwe samenwerking met onze partners bij Nike bevindt zich dan ook op het perfecte snijvlak van innovatie, sport en cultuur”, zegt Andrea Hopelain, SVP Brand voor EA SPORTS & Racing. “Door samen te werken met .SWOOSH brengen we creativiteit en zelfexpressie naar de voorgrond voor fans wanneer ze met elkaar in contact komen, met elkaar de strijd aangaan en hun liefde voor sport delen.”

Wat kunnen we verwachten van Nike x EA SPORTS?

Hoewel het merk uit Beaverton, Oregon niet direct bekend staat om hun ervaring in games, stappen ze vol vertrouwen de toekomst van de virtuele sportarena binnen door samen te werken met EA SPORTS, een toonaangevende speler in de gamewereld. Nike Virtual Studios x EA SPORTS opent nieuwe mogelijkheden waarin de grenzen van persoonlijke uitdrukking worden verlegd. Bovendien krijgen fans zo de kans om hun stempel te drukken op de wereld van sport en stijl.

Nike Virtual Studios x EA SPORTS
Nike
Nike Virtual Studios en EA SPORTS

Nike en EA SPORTS gaan deze samenwerking aan om een dynamische combinatie van sport, stijl en technologie te creëren. Het brengt het uitgebreide bereik van de gamewereld samen met de creatieve mogelijkheden van Nike.SWOOSH, wat leidt tot een nieuw tijdperk van virtuele sportervaringen.

Of je nu je outfit aanpast, je individuele stijl toont of deelneemt aan uitdagende gameplay, Nike x EA SPORS zal de manier waarop fans zich virtueel met hun favoriete sport bezighouden revolutioneren.

Op het moment bevindt .SWOOSH zich nog in een gesloten bètafase om een eerlijk en veilig platform te garanderen. Ben je geïnteresseerd? Dan kun je je wel al registeren op welcome.swoosh.nike om SWOOSH-lid te worden!

Binnenkort worden er meer details onthuld over de samenwerking tussen de .SWOOSH-community en de nieuwe EA SPORTS-ervaringen. Blijf op de hoogte door ons te volgen op Instagram en regelmatig de nieuwspagina in de gaten te houden!