Skip to content
Upcoming

Nike en DSM brengen een ode aan New York met een Air Force 1

19 december 2018 11:10
Nike en DSM brengen een ode aan New York met een Air Force 1

Als er een sneaker is die New York goed weerspiegeld dan is het de Nike Air Force 1. Dover Street Market en Nike slaan dan ook weer de handen in een om een Air Force te maken die zowel DSM als New York vertegenwoordigd.

Dover Street Market kent zijn roots echter niet in New York maar is begonnen in Londen, in de straat Dover Street. Het heeft met zijn winkel in New York zeker zijn stempel gedrukt in het luxe en streetwear segment in de Big Apple. De winkel in New York is dan ook indrukwekkend. De winkel heeft 7 verdiepingen en je vind er merken zoals Moncler, Gucci, Supreme en natuurlijk Comme Des Garçon.

De aankomende sneaker heeft een hele simpele maar cleane colorway gekregen namelijk een witte. Maar niet alles op de sneaker is wit, de Swoosh heeft een zwarte outline. Ook is de outsole en de Air branding op de zool zwart. Wat deze sneaker onderscheid van de gemiddelde Air Force 1 is de NYV en DSM branding op de achterkant. Op de linker sneaker staat DSM en op de rechter de tekst NYC.

De release van de sneaker vind plaats op 20 december. Om de sneaker te bemachtigen in de fysieke winkel is het nodig om je online in te schrijven, maar is een instore pick up verplicht. Maar vie DSMNY Flash word de sneaker ook online verkocht.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.

Dover Street Market X Nike Air Force 1 Low

Releasedatum: 20.12.2018