Skip to content
Upcoming

Nike x CLOT releasen volgende week hun samenwerking

2 mei 2019 19:42
Nike x CLOT releasen volgende week hun samenwerking

Nike en CLOT hebben hun samenwerking aangekondigd. Volgende week woensdag, 8 mei, zal de samenwerking verkrijgbaar zijn via nike.com.

In samenwerking met CLOT brengt Nike volgende week woensdag de ‘CLOT Collectie’ uit. Het doel van de samenwerking is om de creativiteit aan te moedigen. Ook willen de merken perspectieven bieden om de verschillen tussen de Oosterse en Westerse cultuur te overbruggen. Nike en CLOT brengen beiden twee klassieke designs bij elkaar, genaamd de Air Max 97 / Haven. Het is een samensmelting van het bovenwerk van de Nike Zoom Haven. Dit model debuteerde in het jaar 2000. Ook beschikt de sneaker over de Air Unit van Nike’s Air Max 97. Deze samensmelting zorgt voor een nieuw product. De sneaker zal verkrijgbaar zijn in 3 verschillende kleuren. Ook zal deze collab over twee bijpassende trainingspakken beschikken. Een blauw/rood/wit trainingspak en een grijs/neon gele.

De samenwerking tussen Nike en CLOT zal volgende week woensdag, 8 mei, om 09:00 uur verkrijgbaar zijn via nike.com. Het is mogelijk om je in te schrijven om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws tussen de twee merken. Scroll naar beneden voor foto’s van de sneaker en van de trainingspakken. Houd Sneakerjagers goed in de gaten om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.


CLOT x Nike Air Max 97 Haven 'Deep Royal Blue'

AO2134-101 · Prijs vanaf €53,-

Naar alle aanbieders
Nike en CLOT
Nike en CLOT

CLOT x Nike Air Max 97 Haven 'Volt'

AO2134-700 · Prijs vanaf €48,-

Naar alle aanbieders
Nike en CLOT

CLOT x Nike Air Max 97 Haven 'White'

AO2134-100 · Prijs vanaf €78,-

Naar alle aanbieders
Nike en CLOT

Nike en CLOT
Images by Nike