Skip to content
Upcoming

De Nike ‘Dunked’, een nieuw model wat uitkomt in de herfst

2 juni 2020 21:02
De Nike ‘Dunked’, een nieuw model wat uitkomt in de herfst

Een nieuwe dag betekent tegenwoordig eigenlijk ook een nieuwe leak. Meester-leaker PY_rates heeft nu wel een heel aparte leak de wereld in geholpen. Naar zijn weten komt er namelijk een nieuwe Dunk uit. Deze Nike sneaker zal de naam ‘The Dunked’ krijgen en is een robuuste variant van de Dunk Low. 

Deze Nike Dunked heeft veel inspiratie gehaald uit het originele Dunk Low model. Een groot verschil is de swoosh die doorloopt achter het back-pannel. We zien ook dat hij groter en dikker is. Het meest opvallende detail van deze release is toch wel de midsole. Deze is verdeeld in vier stukken en steekt uit aan de zijkanten. Hij is ook bijna twee keer zo dik als een originele Dunk midsole. Het geeft de sneaker een bepaalde dynamiek maar of de Dunk dat nodig had laten wij in het midden.

Er is nog geen releasedatum bekend van deze Nike Dunked. We moetn wel zeggen dat gezien de colorways en de robuuste details we eerder verwachten dat ze uit zullen komen aan het einde van de zomer of begin herfst. Als ze uitkomen, komen ze geheid uit bij Nike.com en geselecteerde Nike Retailers.

Check in de tussentijd de Sneakerjagers Releasekalender voor updates over alle releases van dit moment. Je vindt hier het meest complete overzicht van alle sneakers die nog komen gaan. Ook zie je hier de meest hyped sneakers van dit moment en waar je ze kunt kopen.

Dunked
Dunked
Dunked
Dunked
Dunked
Image by: PY_rates