Skip to content
Upcoming

De Nike Dunked Low komt dit najaar

26 augustus 2020 09:52
De Nike Dunked Low komt dit najaar

De Nike Dunk Low is nu een enorme hype met elke maand wel één of meerdere colorways. Nu komt Nike met een nieuwe variant van het populaire model. De Nike Dunked Low zal in het najaar van 2020 uitkomen.

De Nike Dunk Low is bijna identiek aan de Nike SB Dunk Low, maar er zijn een paar verschillen. Zo is de SB variant gemaakt om op te skaten en heeft hij dus meer padding en een dikkere tong. De andere versie is meer gebruikt voor lifestyle en heeft dus minder padding en een dunne tong.

Nike Dunked Low

De Nike Dunked Low zal uitkomen in vijf colorways namelijk Mulicolor, Summit White, Game Royal, Photon Dust en White/Black. Het bovenwerk is bijna hetzelfde alleen zijn er een paar aanpassingen. De Swoosh is bijvoorbeeld een stuk groter en loopt deze achter de hiel overlay in plaats van erboven. Ook is er een hiel tab toegevoegd wat niet op de Nike Dunk Low zat. Het meest opvallende aan de sneaker is de zool. Deze zool is een stuk dikker gemaakt en hij heeft enkele verhogingen tot de upper.

De Nike Dunked ‘Royal Blue’ komt uit op vrijdag 4 september bij Nike. Helaas moeten wij nog even wachten op de release datums van alle andere colorways. Check hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten om geen één sneaker release te missen.

Nike Dunk Low Disrupt 'Royal Blue'

CK6654-100 · Prijs vanaf €112,-

Naar alle aanbieders
Nike Dunked Low

Nike Dunk Low Disrupt 'Photon Dust'

CK6654-001 · Prijs vanaf €86,-

Naar alle aanbieders
Nike Dunked Low

Nike Dunk Low Disrupt 'Panda'

CK6654-102 · Prijs vanaf €123,-

Naar alle aanbieders
Nike Dunked Low

Nike Dunk Low Disrupt 'Gym Red'

CK6654-101 · Prijs vanaf €54,-

Naar alle aanbieders

Nike Dunk Low Disrupt 'Multi'

CK6654-004 · Prijs vanaf €56,-

Naar alle aanbieders
Images by Nike