Skip to content
Upcoming

Exclusieve toegang tot de Nike Dunk bij JD

11 januari 2021 16:42
Exclusieve toegang tot de Nike Dunk bij JD

Op donderdag 14 januari is het eindelijk zover, dan staat de eerste Nike Dunk drop van 2021 gepland. Deze drop bevat maar liefst vier Nike Dunk Low’s en twee Nike Dunk High’s. Natuurlijk is het erg moeilijk om op launchday een paartje te kunnen scoren, daarom geeft JD de kans aan JDX members om één paar te bemachtigen, voor de officiële launch van de sneakers.

Eind 2019 startte de terugkeer van de Dunk. De sneaker werd al snel een stuk populairder toen artiesten zoals Travis Scott en Virgil Abloh gezien werden met de sneaker en er later ook samenwerkingen volgden. Heel 2020 zagen we veel Dunk Low colorways uitkomen en relatief weinig Dunk High colorways. Dat lijkt in 2021 te veranderen en zal de sneaker in 2021 nog een groter publiek gaan bereiken.

Maar hoe maak jij nou kans om een paartje voor de release te kunnen kopen? Dit kan jij doen om de JD app te downloaden en een account aan te maken. Daarna kan jij je inschrijven voor één van de Nike Dunk Low colorways. Zet je pushnotificaties aan en houd je inbox in de gaten om zo op de hoogte te blijven of dat jij hebt gewonnen! De verloting eindigt op 13 januari 2021 om 13:00 uur.


Nike Dunk
Nike Dunk
Nike Dunk