Skip to content
Upcoming

Nike deelt de Dunk Spring 2021 line-up

7 januari 2021 15:16
Nike deelt de Dunk Spring 2021 line-up

Het Nike Dunk model is een silhouet dat je goed in de gaten moet houden in 2021. De afgelopen maanden zijn er behoorlijk wat geruchten van nieuwe colorways opgedoken. Nu heeft Nike een preview gedeeld van de Dunk Spring 2021 line-up en deze ziet er veelbelovend uit.

De Nike Dunk gaat al enige tijd mee en maakt, zoals we al zeiden, een flinke comeback. Dit komt ook mede doordat SB zijn eigen Dunk heeft die ook aardig succesvol is. Enkele samenwerkingen met namen als Travis Scott en Vigil Abloh zijn al verschenen op het model die voor een flinke populariteits boost hebben gezorgd. In ’85 zag de sneaker voor het eerst het daglicht. Van origine was de sneaker bedoeld voor basketballers, maar in het begin van de jaren ’00 werd de sneaker opgepikt door Nike SB en creëerde zij hun eigen take op het model.

Nike Dunk Spring 2021 Preview

Allereerst zullen we in januari de eerste drie colorways ontvangen op het Dunk Low model. We hebben het hier over de ‘Black/White’, de ‘Red/Grey’ en de ‘Sail/Coast’ colorways. De eerstgenoemde is gelijk een topper, want hij komt in full family sizing. Van de ‘Red/Grey’ colorway zullen er paartjes voor de heren en kids verschijnen en de laatstgenoemde ‘Sail/Coast’ colorway komt exclusief in damesmaten. Op maandag 14 januari kan je de ‘Red/Grey’ en ‘Sail/Coast’ colorways verwachten, terwijl, de ‘Black/White’ colorway een week later op 21 januari verschijnt.

Dit is nog niet alles, want in februari kunnen we nog meer Nike Dunk releases verwachten! Zo zien we op 11 februari de Dunk Low verschijnen in een kleurcombinatie van ‘Black/Hyper Cobalt’ in heren- en kindermaten. Ook de ‘Sail/Orange Peel’ dropt op deze dag. Echter is dit een colorway die alleen bestemd is voor de kids en ladies. Tot nu toe zijn er alleen nog maar Dunk Low colorways benoemd, maar er verschijnt ook een Dunk High. Deze is opgemaakt in een kleurpallet van ‘White/Orange Blaze’ en deze komt in full family sizing op 5 maart!

Al met al zijn er aardig wat releases waar we met zijn alle naar uit kunnen kijken de komende maanden. Houd daarom goed onze Releasekalender in de gaten om up-to-date te blijven van het laastste nieuws. Scroll naar beneden voor afbeeldingen van elke colorway.


Nike Dunk Low 'Varsity Red'

DD1391-002 · Prijs vanaf €120,-

Naar alle aanbieders
Nike Dunk Spring 2021

Nike WMNS Dunk Low 'Coast'

DD1503-100 · Prijs vanaf €132,-

Naar alle aanbieders

Nike Dunk Low Retro 'Panda'

DD1391-100 · Prijs vanaf €80,-

Naar alle aanbieders

Nike Dunk Low Retro WMNS 'Panda'

DD1503-101 · Prijs vanaf €64,-

Naar alle aanbieders
Nike Dunk Spring 2021

Nike WMNS Dunk Low 'Orange Pearl'

DD1503-102 · Prijs vanaf €100,-

Naar alle aanbieders

Nike Dunk High 'Syracuse'

DD1399-101 · Prijs vanaf €97,-

Naar alle aanbieders
Nike Dunk Spring 2021

Images by: Nike