Skip to content
Upcoming

Nike dropt drie retro-line Dunk Low colorways in 2021

25 mei 2020 14:09
Nike dropt drie retro-line Dunk Low colorways in 2021

Uit de leak van meester-leaker py_rates kunnen we opmaken dat Nike nog lang niet klaar is met de Dunk Low. De Retro-line van de Nike Dunk Low gaat namelijk drie nieuwe colorways krijgen. Alle drie de colorways komen in een two-tone variant en zijn gemaakt van voornamelijk leer.

Als we kijken naar de drie colorways van deze pack zien we eigenlijk niet heel veel bijzonders. Nike heeft de hype rondom de Dunk Low goed door en dit zorgt voor een hoop ophef. Door een pack van drie basic colorways uit te brengen graven ze dieper door in deze hype. Met releases als de Ben & Jerry’s en de Strangelove zitten de die-hard Dunk Low fans dit jaar wel goed. 

Van alle drie de colorways zijn de bovenwerken gemaakt van leer. Uiteraard heeft elk model een geperforeerde toebox die ervoor zorgt dat je voetjes lekker fris en luchtig blijven. Aangezien dit niet het SB model is, heeft de sneaker een dunne tong. Dit is ook iets wat veel mensen relaxed vinden. 

Er is nog niet echt een vaste releasedatum bekend van deze drie Nike Dunk Low Retro-Line colorways. We verwachten wel dat ze uit zullen komen regio 2021 bij Nike.com en geselecteerde Nike retailers. Zoals altijd check je de Sneakerjagers Releasekalender voor updates en meer informatie over de komende releases.

retro-line
retro-line
retro-line
retro-line
Images by: @py_rates