Skip to content
Upcoming

Het Nike Dunk Low silhouet krijgt een nieuwe make-over met giraffe print

22 april 2021 15:30
Het Nike Dunk Low silhouet krijgt een nieuwe make-over met giraffe print

Fans van het Nike Dunk silhouet opgelet, want er zijn beelden opgedoken van een nieuwe colorway. Er zijn foto’s naar buiten gekomen van een lage Dunk Low colorway met de naam ‘Animal’, dankzij zijn heerlijke giraffe print op het bovenwerk. Benieuwd naar meer info over deze aankomende release? Lees dan snel verder.

2021 is tot nu geweldig geweest voor Nike als het aankomt op Dunk releases. Het ziet er ook naar uit dat Nike niet rustig aan zal doen met het releasen van nieuwe colorways en collabs op het populaire silhouet de aankomende tijd. In april zullen er maar liefst nog zes nieuwe colorways verschijnen van een Dunk sneaker. Zaterdag 24 april 2021 released bijvoorbeeld de Nike WMNS Dunk Low ‘Lemon Drop’. Check voor alle andere aankomende Dunk releases onze Releasekalender.

Het is niet de eerste keer dat Nike één van hun sneakers een dierenprint make-over geven. Zo is de Air Max 1 meerdere malen in een ‘Animal Pack’ thema gedropt. Ook heeft de SB Dunk Low meerdere make-overs gekregen met een dierenprint. Denk bijvoorbeeld aan de ‘Safari’ of de ‘Elephant’ colorways.

Nike SB Dunk Low ‘Elephant’ | BQ6817-009

Nike Dunk Low PRM ‘Animal’ | DH7913-200

Voor de aankomende ‘Animal’ colorway is er gebruik gemaakt van vrij eentonig kleurgebruik. Een lichte canvas kleurige lederen basis wordt overlapt door suède en lederen panelen. De suède overlays zijn verwerkt in zandkleuren die beschikken over een giraffe print. Verder zijn de Swooshes, de heeltabs en de sockliners verwerkt in bruine kleuren. Dit bovenwerk is bevestigd op een witte midsole en een bruine rubberen outsole om het design af te maken.

Het wordt nog mooier, want deze Nike Dunk Low ‘Animal’ heeft ook al een releasedatum gekregen! Op donderdag 29 april 2021 wordt de sneaker verwacht bij meerdere retailers voor €110,-. Benieuwd naar foto’s van de sneaker? Scroll snel naar beneden.

Vergeet overigens ook niet om onze Releasekalender in de gaten te houden voor alle aankomende sneaker releases. Daarnaast raden wij jou aan op de Sneakerjagers App te downloaden, zodat jij ten alle tijden up to date bent van het laatste nieuws.


Nike Dunk Low PRM 'Cheetah'

DH7913-200 · Prijs vanaf €85,-

Naar alle aanbieders
Nike Dunk Low PRM 'Animal'
Nike Dunk Low PRM 'Animal'
Nike Dunk Low PRM 'Animal'