Skip to content
Upcoming

De Nike Dunk Low ‘Medium Curry’ heeft een releasedatum

22 januari 2021 20:54
De Nike Dunk Low ‘Medium Curry’ heeft een releasedatum

Na de early look in 2020 kijken wij al erg uit naar de opkomende Nike Dunk Low ‘Medium Curry’. De sneaker wijkt af van de klassieke basketbal ethos, die we bij de laatste Dunk releases zagen. De pittige sneaker beschikt over nieuwe materialen en aardse tonen waar je meteen verliefd op wordt.

Naast de ‘Medium Curry’ colorway komt er ook een ‘Dark Curry’ colorway uit voor de Nike Dunk High. Deze sneaker beschikt over dezelfde materialen als de low top, alleen is er gebruik gemaakt van donkere kleuren. Naast deze twee SP releases, komt volgende week ook de indrukwekkende Nike SB Dunk Low ‘Street Hawker’ uit. Deze sneaker is geheel geïnspireerd op Chinese street food verkopers.

Nike Dunk Low ‘Medium Curry’ | DD1390-100

Zoals bijna alle Nike Dunk releases is het bovenwerk gemaakt van leer, maar de ‘Medium Curry’ kiest in plaats daarvan voor een volledig suède bovenwerk. Op de basis is gebruik gemaakt van licht grijs dun suède. Over deze basis zitten ruige suède overlays in de medium curry kleur. De Swoosh en heel tab hebben een contrasterende fossil kleur. De Nike branding op de tong en hiel zijn rood van kleur en ronden zo het bovenwerk af. Kijkend naar de midsole zien we dat het bovenwerk rust op een sail midsole gecombineerd met een bruine rubberen outsole.

De Nike Dunk Low ‘Medium Curry’ komt uit op donderdag 28 januari via Nike voor €110,-. Bekijk hieronder de officiële foto’s van de sneaker en houd dagelijks onze nieuws pagina in de gaten.


Nike Dunk Low PRM 'Medium Curry'

donderdag 30 mei 2024

Naar alle aanbieders
Nike Dunk Low 'Medium Curry'
Nike Dunk Low 'Medium Curry'
Nike Dunk Low 'Medium Curry'
Nike Dunk Low 'Medium Curry'
Nike Dunk Low 'Medium Curry'
Images by Nike