Skip to content
Upcoming

Nike Dunk Low ‘Laser Orange’ komt in 2021

8 september 2020 14:43
Nike Dunk Low ‘Laser Orange’ komt in 2021

Een bekende sneaker, een nieuwe colorway. De Nike Dunk Low ‘Laser Orange.’ Steeds vaker zien we de Dunk en SB Dunk terug komen. Dit jaar zijn er al veel nieuwe Dunk releases geweest. In 2021 zullen we ook weer veel Dunk releases zien. Dit keer is het de colorway ‘Laser Orange’ die onze hartjes sneller laat kloppen.

Deze sneaker sluit aan op de vrouwen lijn van Nike Dunk. De nieuw aangekondigde Dunk zal passen in het rijtje bij de, al eerdere releases, Nike Dunk ‘Kentucky’ , ‘Syracuse’ en ‘Univercity Red.’ Deze colorways zijn ongekend gewild en hebben, onder andere, de Dunk terug in beeld gebracht. Ook is de kleur ‘Laser Orange’ ons al bekend van de Nike SB Dunk, die afgelopen mei uitkwam.

Nike Dunk Low ‘Laser Orange’

De basis van de, nieuw aangekondigde, Nike Dunk is van wit leer. Hierop zit een Laser Orange overlays, swoosh en rubberen onderzool. De midsole en de veters zijn ook wit waardoor het weer één geheel wordt. Ook zitten er ‘Laser Orange’ veters bij, waardoor je kan afwisselen of per sneaker een andere kleur kan dragen. De colorway ‘Laser Orange’ neigt meer naar een gele kleur.

Het is nog even wachten. De sneaker komt uit in 2021. We hebben echter nog geen vaste release datum. Houd onze sneaker releasekalender en blogs in de gaten voor het laatste nieuws. Zo mis je nooit een release! Sneaker-nieuwtjes volgen kan ook via onze Sneakerjagers Instagram.

Nike Dunk Low Laser Orange CU1726-901 Release Date
Nike Dunk Low Laser Orange CU1726-901 Release Date
Afbeeldingen: Hugokickz