Skip to content
Upcoming

Officiële foto’s van de Nike Dunk Low GS ‘Tiffany’ zien het daglicht

18 januari 2021 17:09
Officiële foto’s van de Nike Dunk Low GS ‘Tiffany’ zien het daglicht

Als je dacht dat het Nike Dunk silhouet een succesvol 2020 had, bereid je dan maar voor op 2021! Colorway na colorway duikt op en er lijkt geen einde aan te komen. Ook zijn er nu officiële afbeeldingen opgedoken van de Nike Dunk Low GS ‘Tiffany’ die exclusief released in grade school sizing.

Dit is niet de eerste keer dat we een soortgelijke ‘Tiffany’ colorway voorbij zien komen. In 2005 debuteerde er een Nike SB Dunk Low in samenwerking met Diamond Supply Co. en dit werd misschien wel één van de meest gehypte sneakers ooit. Waarom? Omdat skateshops over de gehele wereld maar een beperkt aantal paartjes kreeg van de colorway. Destijds kregen SB sneakers geen officiële releasedatum, dus je moest goed in de gaten houden wanneer en waar de sneaker verkocht werd.

Nike SB Dunk Low Diamond Supply Co. ‘Tiffany’

Toen één van de oprichters van het merk een foto deelde van de sneaker zorgde dit voor complete chaos. Wereldwijd verschenen er maar 4.000 paartjes. Het is behoorlijk knap dat een sneaker zoveel chaos en hype creëerde als je je beseft dat er in die tijd geen social media was of StockX waarop je snel een paartje kon verkopen.

Nike Dunk Low GS ‘Tiffany’

Zoals we al zeiden verschijnt de aankomende ‘Tiffany’ colorway exclusief in kindermaten. Het bovenwerk van de sneaker is volledig samengesteld van leer. De basis heeft een Light Smoke Grey kleur gekregen met hierop verschillende overlays. Als we onze focus leggen op de voorvoet zien we een geperforeerde toebox met overlays in een zwarte kleur. Deze overlays lopen via eyestays door tot aan de hak van de sneaker. Op de zijkanten zijn vanzelfsprekend Swooshes terug te vinden in de kleur ‘Tiffany’. Ook de branding op de tong en op de heeltab hebben dezelfde kleur gekregen. Als we afzakken naar de midsole zien we een witte midsole met hieronder een contrasterende zwarte rubberen outsole.

In de komende weken wordt de Nike Dunk Low GS ‘Tiffany’ verwacht voor een nieuwprijs van €70,- via Nike. Houd tot die tijd onze Releasekalender goed in de gaten om up-to-date te blijven van het laatste nieuws. Scroll naar beneden voor de officiële afbeeldingen die Nike naar buiten heeft gebracht.


Nike Dunk Low GS 'Tropical Twist'

CW1590-003 · Prijs vanaf €122,-

Naar alle aanbieders
Nike Dunk Low GS 'Tiffany'
Nike Dunk Low GS 'Tiffany'
Nike Dunk Low GS 'Tiffany'

Images by: Nike