Skip to content
Upcoming

Nike Dunk Low ‘Free 99’ — Be True To Your Crew

15 mei 2021 10:00
Nike Dunk Low ‘Free 99’ — Be True To Your Crew

Nike Dunk Low ‘Free 99’ — Be True To Your Crew

De Nike Dunk is weer helemaal hot en elke colorway is razendsnel uitverkocht. Het bekende tweekleurige colorblock design trekt telkens weer de aandacht. Maar waarom zou je maar voor twee kleuren kiezen, als je ook voor meerdere kleuren kunt gaan? De Nike Dunk Low ‘Free 99’ is een meerkleurige verschijning. Bekijk alle details van de sneaker snel hieronder!

Nike Dunk Low 'Free 99'

Van basketbalschoen tot streetwear sneaker

Sinds de release van de Nike Dunk in 1985, werd de sneaker een populaire basketbalschoen. Maar sindsdien is het model enorm populair geworden in bijvoorbeeld de skate scene en de sneaker scene. De veelzijdige sneaker is perfect om onder elke outfit te dragen. Van bekende skateboarders tot populaire rappers, iedereen houdt van dit klassieke Nike model.

Nike Dunk Low 'Free 99'

Het design van de Nike Dunk Low ‘Free 99’

De Nike Dunk Low ‘Free 99’ heeft een zwarte basis waardoor de verschillende pastelkleuren op de overlays er vanaf knallen. Zo zijn de kleuren groen, geel, blauw en roze te zien. Verder heeft de sneaker donkerbruine swooshes op de zijkanten, wat een speels effect geeft op de zwarte ondergrond.

Als je de linkerschoen met de rechterschoen vergelijkt, zie je dat de kleuren net iets anders zijn aangebracht. De teen op de rechterschoen is bijvoorbeeld blauw, terwijl op de linkerschoen de teen groen is gekleurd. Verder bevat de sneaker een witte middenzool, met daaronder een klassieke bruine gumrubberen buitenzool. Tenslotte bestaat de upper uit zachtleer, waardoor de Dunk’s er smooth uitzien.

Nike Dunk Low 'Free 99'

Releasedatum

De sneaker is onlangs als gedropt bij diverse Nike-retailers maar zal nog een keer releasen op 25 mei 2021 om 9:00 uur via Nike.com voor €100. Deze kleurrijke Nike Dunk Low ‘Free 99′ zal zeker niet de laatste colorway op de Dunk zijn. Benieuwd welke Nike Dunk’s er binnenkort nog meer uitkomen? Check dan de Sneakerjagers Releasekalender om een overzicht te krijgen van alle upcoming sneakerreleases!

Nike Dunk Low SE 'Free 99' Black

DH0952-001 · Prijs vanaf €115,-

Naar alle aanbieders

Download ook de Sneakerjagers App en zet je push-notifications aan, zodat je nooit meer een nieuwe release mist!