Skip to content
Upcoming

Nieuwe beelden van de Nike Dunk Low ‘Dunked’

27 juli 2020 22:39
Nieuwe beelden van de Nike Dunk Low ‘Dunked’

Het is al sinds juni bekend dat Nike werkt aan het Nike Dunk Low ‘Dunked’ model en er zijn nu nieuwe beelden naar buiten gekomen. Dankzij een filmpje op YouTube van Size? hebben wij een goede look gekregen op het model.

Het Nike Dunk Low model begint steeds meer erkenning te krijgen doordat er steeds meer colorways en samenwerkingen gereleased worden. De nieuwe iteratie beschikt over de klassieke panelen, maar heeft een opmerkelijke zool. In totaal waren er ook drie colorways te zien in het filmpje, namelijk een blauwe, een rode en een witte colorway.

Nike Dunk Low ‘Dunked’ | Closer Look

Zoals we al zeiden beschikt de sneaker over klassieke elementen, maar ook een aantal opmerkelijke details. Zo loopt de Swoosh bijvoorbeeld door naar achteren. Wat nog het meeste opvalt aan de sneaker is de zool. Deze is onderverdeeld in vier stukken en steekt uit aan de zijkanten. Daarnaast is de zool ook een stuk dikker dan bij het normale model. Om het af te maken is er achterop de hiel een grote heel pull tab geplaatst.

Een exacte releasedatum is nog niet bekend, maar wij verwachten dat hij in de herfst van 2020 zal droppen. Houd Sneakerjagers tot die tijd zeker goed in de gaten voor al het laatste nieuws wat betreft sneakers. Scroll naar beneden voor duidelijke beelden.

Nike Dunk Low Dunked
Nike Dunk Low Dunked
Nike Dunk Low Dunked
Images by size?